ne zamandır gece taruzu yapmıyorduk iyi oldu hahhahah
Printable View
ne zamandır gece taruzu yapmıyorduk iyi oldu hahhahah
bende motor gecmek istiyorum :D
konu başlığına gel..
" Herif m3 le 1000 RR ımızı geçti " :D:D:D
daha ordan konu kapanmış zaten:D
1000 lik motora bile kötü diyolar artık hocam ,
Bu arkadaşlarrın arasından türkiyedeki en iyi motorcuyu belirleyeceksin anketle
sonra onunla kalkacaksın ondan sonra noterden onaylı olacak tabi,
olay gerçekleşmiştir diye belge alıcaksın.
Scan ettireceksin anca öyle geçmiş sayılırsın.
Ben okudum olay tekteker Arif'e iletildi diye yazmışlar, rossi'ye iletsinler isterlerse :D
ahzuzhzh arıf ne yapsak tek tekerlemı geccemıs :D
Saçma sapan,cins yorumlar var adamların dünyadan haberi yok.
keyfi olmayan okusun keyfi yerine gelir:D dünyayı 2 teker sanıyo bazıları:D tek teker arife iletilmeside ayrı bi olay:p
bende bugün honda kineticle denedim üzerinde tek teker arif yoktu ama geçtim :D
konu nerelerden nereye gelmiş yine kim neden böyle polimikler çıkarıyor anlaşılması güç vede komik :D
Orda keremin msj dikkatimi çekti yaw uymayın ya şöyle şeylere :)
Şimdi facebook denen yere ben "Modifiyeli arabaları sevmeyen ölsün,Sevmeyen toptur" yazıp baya bi kişiyi toplarım yani :)Bu referans olarak gösterilirse komik olur Yaw coluk cocuk kafasına göre şöyle profiller oluşturuyo orda yakında yonjadan beter olur zaten.
Onu gectim arkadas hala motorcuya laf ediyolar.Hepsi süper motorcu bu arkadaşların
galiba.Vericeksin bu motorcu kullanamıyor diyen arkadaslara motoru o zaman ne
olur cok merak ediyorum.Emege saygı zaten yok.
Sayın Tek Teker Arif Beyler sürsün bide şu motoru o zamanda iklim şartları elverişssiz olur.yada hava basıncı düşüktü motor tam gidemedi.Yadaa motoru süren çok yemek yemiş motorun dengesi kayıp, tuvalete gitmesi gereklydi falan filan bin türlü bahane yazık ..
STProject vs. GOLYAT34 süper ya... Abi nerden nereye basıcaktınız unuttum? Herifölücek kalıcak arabanın birinde poster olucak sonra al başına belayı :D
yaw ne takılması cem ama belki bilmezsin 3-4 sene evvel sadece Bağdat caddesinde kaza yapan gri bir 206 yüzünden İstanbulda gördükleri bütün modlu arabaları topladılar.
bugün gereksiz salak bir sitede muhalefet yapan insan yarın bunu dışarda da yapar kuyruk acısı olan adamdan korkucaksın.
ya şimdi modifiyeli diyince ortalıkta özürlü gibi otoyolda el freni çeken fiber yüklü arabalarda
çogunlukta.Onlarıda düşününce tabi....
ortak noktayı bulduk :)
STP de bu furyadan nasibini alanlardan yarış sabahı bağlamışlardı arabasını
O deilde motorcu forumunda bile TB var efsane yaw maşallah :D
Özgünün bir lafı var orda çok komik
"STP konuyu kitletme" hahahahhaha