|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 106 gti
|
mehmet kardeşimize teşekkür ediyorum güzel denemeler yaptık..cam car hv typer ümit kardeşimiz..yanında emre ( hv saxo ) mustafa ( chare ) da vardı
specler K 106 wössner 11.8 sıkıştırma forget piston kent cams pt52 egzantrik port polish chare yazılım walbro benzin pompası peugeot sport filtre kazanı k&n filtre 13/59 kısa şanzuman hafifletilmiş volant ss magnum FL 106 speclerini tam olarak bilmiyorum bendekilere ilave olarak vems ve c2 emme manifoldu var..yanlışım varsa düzeltilir. Arkadaşlar DOSTÇA DENEDİK..rica ediyorum yorumlarımıza dikkat edelim..hepimiz yüzyüze bakıyoruz ![]() |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Buldu :)
|
Aşagı yukarı denk gidiyorlar gibi görüyorum,mavi 106 daki arkadaşın şöförlüğü bayagı iyi yanlız
Alper aracın maşallahı var Diğer aracada maşallah __________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Civic 1.6 ies
|
Denemeler Çok Güzel olmuş aLper abi 106 Ların maşallahı var. 2. Video da mustafanın sesi geliyor zaten
Bittiğinde Şu Kareye bas
__________________________________ Sohc Vtec
Project By Piston Garage [ BLaderk ] Built By Aydoğdu Garage Mapped By Chare |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: s2000 &corsa cdti&turbo typer
|
masallah guzel yurumussunuz bu specler dekı 106 gti stnadart typer la yurumesı lazım hıc denedınız mı
__________________________________ S2000 turbo |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Clio rs
|
Ne güzel bir yarış olmuş izlerken çok keyif aldım
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: //M 320d,chipped megane
|
fl şimdiki halini bilmem ama eskiden standartken çok iyi yürüyodu...maşallah şimdide iyi ikisinide maşallah
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Stok typer ve Sikibine bu araçlar fark atar..
Son Düzenleyen m-power07; 04-11-2011 11:00. |
|
|
|
|
|
#8 | |||
![]()
|
evet mehmet güzel kullanıyor söylediğin gibi araçlar denk diyebilirz ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Alper maşallah K gti olması gerektiğinden iyi yürüyor speclerinden ciddi + sı olan bir arabayı geçtiğin için ayrıca tebrik ederim..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
powered by garage aydogdu
mapped by chare maşşallah alper abi sözün bittigi yer
__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: Volkswagen
|
![]() Maşallah abi Yanlız haber vermemen üzdü
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 207
|
maşallah iki aracada...sonlara doğru K 1 adım önce gibi
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
araçta emeğii geçenleri sıralayacak olursam..sırasıyla
![]() crm performans suat abi, özbek renault ümit özbek, ayhan şen, aydoğdu garage mustafa aydoğdu ve yazılımı yapan chare mustafa..hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 07LB726 106 gtı, hyndaı ACCENT 1.3 huzur spec,06 Ford focus cvt 1,6 otomatık huzurunda ötesinde spec
|
Her iki aracada maşallah kazasız belasız denenmiş bitmiş.
__________________________________ 07 lb 726 loadıng BY BAŞTAŞ PERFORMANCE %99,9 |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: KıymaMakinası
|
Kingo disKo yüzaltıı ow yeee
![]() maşallah araçlara. güzel denemeler bunlar
__________________________________ POWERED BY AYDOĞDU GARAGE Sen kendini biliyorsan, bil ki kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır. Unutma; gereksiz eleştiri sadece gizli hayranlıktır. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
Maşallah abi Gti'miza
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
maşalllah her iki aracada sonunda düzgün bi video çıkmış valla keyif aldım gerçekten videoyu izlerken...tekrardan maşşallah alper abi..
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
İki aracada maşallah iki arac süücüsüde benim için değerli ...K 106'ya söylenecek bişey yok Başta Chare (Mustafa) emeğğine sağlık farkını gene göstermiş.
Mehmet arac güzel olmuş Vems ve emme dahada güzel bir yazılımla en iyisi olacağına inanıyorum kardeşim .... Antalya kazansın...Kazasız belasız ....... |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: LEON 2.0 TFSİ
|
maşallah iki aracada, güzel bir geceydi gelen herkesin ayağına sağlık tek tek herkese teşekkür ederim.
alper abi aracın maşallahı var zımba gibi oldu, mehmetin aracıda baya güzel maşallah.. tebrikler abi alper... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|