1M i ispanyadaku M5 tanitiminda burkez daha taktir ettim...
M direktoru bile son 10 yilda yaptigimiz en iyi M otomobili dedi bana. Kullananlar M3 test etmek istemedi resmen. Yeni M5 yavan kaldi...
İyiki almisim...
rs3 neden bilmiyorum diğer s ve rs serilerine göre çok kalitesiz duruyor.
jantlar ve önde ki devasa ızgaralar yüzünden sanırım.sanki zevksiz birinin elinde modifiye edilmiş gibi
2 gun surekli M5 in uzerindeydim...
Ascari pistinde yaklasik 12 tur attim,145km yol surusu yaptim.sanirim yorum yapicak kivama geldim?
0-200 10 sec yada 100-200 7 sec civarinda olmayan hic bir otomobil super spor avliyamaz.
M5 in bu degerleri sinifinda iyi.
Motor,turbo ve turbo egsoz teknolojisi muthis.
Yeni diff biraz daha hizli.
E60 M e gore inanilmaz az yakiyor.
Nihayet frenler tutuyor ve az isiniyor.
Gereksiz konforlu.
Sanziman nihayet olmus! Top speed i 5. Vitesde goruyor,6-7 de degil.
Turbo 0,8 bar basiyor.
Kafasi viraja girmek istemiyor.
Yuksek suratte Stabil.
Direksiyon-amortisor-sanzimani super sporta alsanizda malesef hala konforlu bir gezinti teknesi!
Cok agir!
Bunun yerine 550 M pack alip kalan ile 2. El E92 M3 alirdim...
1M zaten gunluk olarak kullaniyorum,yani cok iyi tanidigim bir otom.
Heyecani-sase tepkileri-spor arac ruhu ve diff keskinligi yeni M5 de yok...
Spor sedan,spor salon arac yada hiZli aile araci diyebiliriz...
Benim için hala E46 M3 CSL ve E39 M5 üstüne M otomobili gelmedi. Belki bunların arasına E92 M3 GTS girebilirRS3 ün jantları felaket bide bana biraz ruhsuz bir araba gibi geliyor. Quattro sistemini oldum olası sevemedim bide sanki audilerde o haşin tepkiler pek mevcut değil gibi geliyor. Zaten her yerde pist süreleride aynısını söylüyor.
Güle güle kullanın aracınızı, teşekkür ederim bilgiler içinde .
bu arada aşağıdaki linkteki ilk postta pdf olarak karşılaştırma dosyası var, belki sahip olmak istersiniz çok güzel olmuş
Top Gear: BMW 1M vs RS3 - BMW 1 Series Coupe Forum / 1 Series Convertible Forum (1M / tii / 135i / 128i / Coupe / Cabrio / Hatchback) (BMW E82 E88 128i 130i 135i)
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
allahımmm o RS3 ün jantları ne öyle .. fevkaladenin felaketinde .. yurtdışı katlimda bir numara diye konu açıp RS3'ü koyalım bence
Fifth Gear - Audi RS3 vs BMW 1 Series M (S20E02) - YouTube
Buda 5th Gearin videosu aynı araclarla ama burda RS3 ü kullanan eleman hafif çatlak heralde![]()
audi yi kullanan adam ingiltere yol yarısında 260 ile giderken yanlayan subaruyu toparlayan o meshur hareketleri yapan aşmış bir rallici ama tiff ayarı verdi 1M ile
yinede yol için rs3 ü isterdim basic bir kullanıcı olarak.
İki karşılaştırma birbirini tutmamış. Ama ilk videodaki eleman rs3 ü biraz uyuz gibi kullanmış amatör gibi. 2. videodaki eleman pilot ise rs3 ü resmen limitlerine kadar kullanmış. Motor ve şanzuman olarak RS3 tek geçerim. Ama kasa yapısı olarak 1M.![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)