|
|
#1 | |||
![]() |
Denemeler çok güzeldi tüm araçların maşşallahı var tanışdığıma memnun oldum.bende olan düzgün videoları koyuyorum. bellek dolduğundan çekemedik pek ve kameraya yabancı olan abiler boş yolu çekmişler genelde
Elinde farklı videolar olanda koyabilir.rc ile uzun videomuz yok ama 2-3 beraber 4de bariz açıyor.. Yanlış ters şeyler söylenmesin lütfen dostluk çerçevesinde denenmiştir muhabbetimiz çok güzeldi. Araçların specler aşağıdaki gibidir; 206 gti: egsoz, arka koltuk sökük 320d: chip, filtre, egr iptali 206rc: egsoz, filtre, emme-kelebek portpolish, timing, arka koltuk sökük Golf gt: revo chip, forge dump valve , K&N panel filtre UG 206 GTI - GOLF GT REVO UG 206 GTI - BMW 320D UG 206 GTI - EV 206 RC __________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() Son Düzenleyen CRUEL; 13-11-2011 12:21. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
rc, gti yı mı 4 te 1.5 boy geciyor?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
1.5 bilemedin 2.. ibrahim görünce yazar onun 1.5 boy demesi üzerine yazdım.bana kalsa onuda geçerdim
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: 106 gtı
|
maşALLAH araclara
bu gtı gusel gttıgını blıorum EV rc cıddı yuryor mşallah
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
gti lar bu kadar gidiyormuydu
5 ortalarında durum ne olur ev ile?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 08 astra 1.3 sedan dizel---fiesta 1.4i comfort
|
1050 kg 177 hp olan bir rc de ee yürüsün o kadar da
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: ......
|
Maşallah araçlara.
Gti'a ayrı maşallah çok güzel gitmiş.Daha uzun soluklu videolar olsaydı keşke. __________________________________ Önden ok gibi arkadan .ok gibi
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 10 Astra HB CDTI Easytronic
|
gti fazla yuruyor masallah digerleri kendi halinde ..
tum araclara masallah. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: TypeR
|
MaşaLLah allah kaza bela vermesn Gtı cok hosuma gtti.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 011 C5
|
gti iyi yürüyor , maşallah
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: MK-VI JETTA TDI
|
araçlara maşallah gti iyi yürüyor,
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Clio rs
|
GTİ ile RC nin diğerleri gibi güzel bir videosu olması gerekirdi
İşte şöyle bir video mesela ![]() EV 206RC - 206 GTİ - YouTube Son Düzenleyen Cliosportve; 12-11-2011 19:09. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: audi
|
Masallah
![]()
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Multijet
|
Video bende...
__________________________________ FIAT BRAVO Multijet 170 + hp 400 + nm Built by MEGACHIPS |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
rc ile denerken yanımda olan arkadaş kamerayı bilmediğinden sanırım boşa çekmiş. ibrahimde varsa düzgün video koyabilir. 2video vardı 2sindede vites kaçırdığım videolar 3sonuna kadar.
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: ^^I LOVE MY PUG^^peugeot EV 206 RC
|
kemal kardeşim
nasıl bir bucuk boy gaz kesmicen devam edicen 2 de tutunuyon 3 te çıkmay başlımyom ben öle 1 bucuk boy gectin felan demedim kardeşim __________________________________ NOT STOCK 206 RC![]() 34EV4212 Powered by Ahm Performance PPR Motorsport Engineering For Performance Powered by PPRMotorsport...EV rc.. |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
Nasıl olsa kopartıyorsun 3. vitesteki gidişata göre 5-6 boy geçermişsin gibi geldi bana objektifçe bakınca Ayrıca videoyuda Alp abi koycakmış Vites kaçsada kaçmasada GTİ - RC nin 1-2 boy peşinden gelmesi için baya işlem yaptırması gerekir Mantıklı olalım lütfen |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
vites kaçırırsam nasıl devam edeyim? ortamda 1.buçuk boy dedin bisürü şahit var orda hatta 2ve 3de yanyana 4de uzuyorum dedin bidaha uygun biyerde uzun soluklu boş yolda deneyebiliriz.ki zaten senden hızlı olduğumu iddaa etmiyorum videolar ortada benim aracın durumu kimlerle yürüdüğü ortada seninki ortada.. güzel muhabbeti bu şekle çevirmeye gerek yok yüzyüze nasıl konuşuyorsan burdada aynı şekilde olsun muhabbetimiz. __________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 05:34 ::::

Elinde farklı videolar olanda koyabilir.

bu gtı gusel gttıgını blıorum
EV rc cıddı yuryor mşallah

206 RC