kemal kardeşim b en eysem oyum ama 1 bucuk boy olayını kim çıkardı allah askına söle ben 3 ün sonlarına dogru kopup gidyorum dedim yanlışım varsa düzelttttt
Printable View
kemal kardeşim b en eysem oyum ama 1 bucuk boy olayını kim çıkardı allah askına söle ben 3 ün sonlarına dogru kopup gidyorum dedim yanlışım varsa düzelttttt
Sorun yok zaten İbrahim
Arkadaşta seni geçiceğini düşünmediğini söylemiş
Aynı şeyleri anlatıyorsunuz
206gti şaşırttı maşallah cidden !!
bnm videonun kondugundan bile hberim yoktu taki batu bana söleyene kadar.maşşalah 206 gti iyi yürüyo cidden.....
Videolar gelir birazdan sorun yok :)
Gelen videolarda açıklayıcı olmaz ise tekrar 2-3 el çıkılır denelinir
Sıkıntı yok kesinlikle
Eğlencemize bakalım arkadaşlar
Bu aralar herkez gergin görüyorum bu Depremdi - Zamlardı - Terördü mümkün olduğunca üzmeyelim birbirmizi
aynı şeyleri tekrarlamaya gerek yok
ben ordada söledim rc ve 320d den korkuyorum diye geçiliceğimi bile bile ki zaten geçsem cinayet çıkardı sanırım stock 206gti bu? ciğerde biyere kadar.. ama boş bi rc ile denemek isterim:)
Videolari Selcuga gonderdim. Birazdan yayinda olur.
Sicak sicak :D
İşte şöyle bir video mesela :)
EV 206RC - 206 GTİ - YouTube
evet arkadaşlar 1buçuk değilmiş 2boymuş:D hamsinin kuyruğunun kuyruğu falan.. erken kalkmışın diyipde konuyu uzatmiyim:D bu video geliceği içime doğuyodu:D
ne diyim usta ben senin dediğini sölediğim demekki yanlış duymuşum yada sen hatırlamıyorsun:)
Burda 4. vitesin sonunda gördüğüm kadarıylan 3-4 boy var gibi
bravo ibrahim fena yarmışın:D full stock gti ım bu kadar napiyim:D
kemal kardeşim ben sana bişey demiyom bni üzen sadce 1.5 boy meselesi yoksa gercekten aracının maşallahı var güzel yürüyo yarmısın felan yakışmıyo bu laflarr:)