ben izledim de yorumları merak ediyorum sadece :D
Printable View
vtec hangi vtec :)
yorumlar çok fena olcagı kesinnn:):)
gırtlak dolu vtec alican..:)
ad vtec heralde :)
yok kanka ad vtec değil :):)
bak millet meraklandı :D hade artık.
yok abi yok koymıcaz diye konustuk ayıp olmasın karsı tarafa:)
he ok o zaman :)
seni istıyrum :)senle bi deneseydik iyiydi:)sen bizi bi ayır:):)
cümlemi iyi oku ben kimsenin rc sine gtı na laf etmedim. senin aracıda kötülemedim. senin araban gayet sağlıklı ve iyi gidiyodur maaşşallah fakat sahsi görüşüm bi gtı rc ye sadece 2-3 boy geciliyorsa rc bakımsız yada yapılacak ekstraları vardır kendime göre dedim. zaten siz 5in sonunu bile görmemişsiniz:)
rc yı ben cok sever begenirim. batu daki 206 rc eski bp plaklı mavi, benim vtc 26 nın pistonlı kprolu typerımı gecmişti tamer (eski honda cem) kullanıyordu. ama aracım bakımsız ve ayarsızdı. demek istedğim kimsenin arabasını sucladığım yok ama peugeot alsam 2 boy için gidipte 5-8 milyar fazla vermeden gtı alır rc görüntüsü yapardım;)
burda rc ye sasırmadım sadece gtı sahibi arkadasın 2-3 boy muhabbetine takıldım. yanlış anlaşılmasın...
eyw yasin bende zaten 1.5 boy mevzusuna değinmiştim görünce sok oldum zaten kemal konustuk anlaştık zaten yanlış anlam mevzusunu ben seni yanlış anlamısım affola....zaten b gti rc ile arasında 2 3 boy olursa zaten aracta büyük sıkıntı vardır dedğin dogru bende gider gti alırdım 5 10 lira fazla vermezdim.ben senin laflarına bana kullandın zanntim.o yuzünden braz sıkıldım ama yanlış giderildi varsa bi yanlış sözüm affola...
zaten bu video hersy acık 5 i bitirsek nolurdu bilmiyorummm
http://www.youtube.com/watch?v=ryGdvE0KjUc
ibrahim in bu gün yanlış anlama günü anlaşılan :D
fazla heyecanlı :)
gerek yok, EV RC'nin yürüyüşü belli, maşallahı var.
2tane yürüyen RC biliyorum BP RC ve EV RC..
BTH'ın da SS RS ile yürüdüğü zaman çok iyiydi.
bide şuayb in rc var yürüyen gizli canavarlardan.
f e h lı typer la denemek isterseniz ben burdayım he;):)
Konuyla alakasi yok adi gecmis yaziyim dedim BP yi bugun Eskisehir'e yolcu ettik. Gercekten degerini bilerek binecek birine gittigine eminim:)
http://img408.imageshack.us/img408/6039/dsc00272df.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Günün Fotosu :)
Çok güzel bir gündü, gelen arkadaşları tanıdığımıza çok memnun olduk hepsine teker teker teşekkürler. Aklımda kalan bizim araçlara nazire yaparak eksozt patlatan beyaz broadway ve etrafı yıkarak gelen kırmızı ferrari :) onları görünce bizim rolldeki araçları unutuverdim :)
Bu arada son muhabbette bi yanlış anlaşılma oldu galiba yukarıda baya bi gereksiz tartışmaya girmişsiniz orada konuşuken ibo 1.5-2 boy gibisinden bişey söyledi. Meselenin geçmek geçilmek olmadığının tümümüz farkındayız öyle olmasa en çok eylenen arkadaşımız 170 HP lik jetta sahibi muhterem olmazdı :)
En kısa zamanda tekrar buluşalım.
yok be kanka estgfrlh geçmek önmli değil benm adaşlada denerim sorun yok :) yasin-r la yani typerla aracımın nerde olduğunu görmek isterim şimdi cai fln sökcem ***** yağmurlar başlıyo yawaştan kanka snra kışın sakince takılmaca inş. bahara bişeyler yapcam geliyorum yanınıza mrk etme :)
estafurullah yaza daha kim öle kim kala:)
geleceğin zaman ben spec atlamazsam arabama malzeme takmazssam tabiki deneriz:) seve seve. bu arada bi önceki sayfada eski bp beni gecmişti dedim:) ayardan sonra 4cü vitese kadar bile araadaki boy farkı paha biçilemezdi:):)
orası öle tabi inş. :) bende denemek isterim walla bp ile olan rollü bilmiyorum bi önceki sayfadada görmemiştim gerçktn bnde feh li bi typerla denemiştim aracın sağlıklı olup olmadığı çok tartışıldı onun için sağlıklı we bakımlı bi typerla deneyip görmek isterim ;)
Hararetli muhabbetlerden sonra her şey tatlıya bağlanmış :)
Bende ne güzel deneyecek araba yok, deneyecek yol yok. Kendi halimde gazlıyorum :)
Ankara' ya dönüyüm alcam elime kamera hep arkadan milletin videosunu çekicem :D
Bu arada konuya dalmışım saat 6.30 olmuş ...