almanlar tr de senin gibi bmw katili olduğunu bilseler yollamazlardı bu araçları tecavüz ediyosun (gerçi hangi araba olsa aynısı oluyo ama) :) bide kırdık diyo ne kadar doğal :)
geçmiş olsun
Printable View
Adamda para var huzur var koyar iddaayı yine 10 15 indirir adam aşmış ben artık buna karar verdim.
ya bişe dicem ihaleyi eraydan alayım :D zaten bu aracın motoru orj km de deilmiydi fabrikasyon ??? ben kaapak acılmadı biliyorum
vardır bi hayır diyecemde diyemiyorum işin içinde Eray varsa :D
kankacım geçmiş olsun tekrardan halledilir daha çok Kozumuz var dermişim :D:D
benim için sorun yok , isteyen istediği gibi düşünür , ben burda motor kırsam video koyuyorum , motoru bitik deseler çok da fifi :) arabama elimden geldiğince iyi bakarım , allah göstermesin çoook mühim bişey olmazsa satmayı düşünmüyorum zaten .. gel gelelm sokaktaki m3ler hep düz gidiyor diye idda eden varsa gülerim :) kırdığım anı videoya yakalayıp çekmişiz ben de nete koymuşum arabada vida eksik olsa saklicak adam değilim şükür :)
ekeRay olcak ve koz gibi olcak he :) 3 çocugum var ama hala bakireyim :D
eyvallah yavrum , ben bu arabayı zevk arabası olarak aldım zaten , ama o benle zevk yapıyo galiba :D
eyvallah yavrum , elimizden geldiğince aldık boş durmasın diyoruz
sayende abi :D :D :D
cıxx açılmadı , yani açılmamıştı :D esnaferayla tanışana kadar..
buyuk gecmıs olsun :(((((((((
geçmiş olsun kanka
Geçmiş olsun Sübap yakalama nasıl oluşuyor ben onu anlamadım sonuçta devir kesici var. Vites düşürmediğin sürece Sübap nasıl yakalar. Umarım pistonlarda bir sorun yoktur.
geçmiş olsun
Gecmıs Olsun Kardesım.
arif geçmiş olsun.
sen kapak açtırmazdın zaten başka türlü kapak yapman için eray son çare bu yöntemi denedi :D
eray hahah katil :D:D:D..iyi yanlar iii gazlarda yürütür ama kırar:) neyse geçmiş olsun olucaqğı varmış
Eray senden tiskiniyorum :D Ne istedin güzelim arabadan :D
geçmiş olsun
Geçmiş olsun arkadaslar..
Umarım ucuz atlatırsınız, sese gore mekanik bir temas soz konusu
geçmiş olsun .....
Eray lanetliyo olan herkes seni :D