maşallah aracın kasasıda guzel motoruda guzel...yaptımı böyle olacak işte...iyi gunlerde binmek nasıp etsın şeref abi..
Printable View
maşallah aracın kasasıda guzel motoruda guzel...yaptımı böyle olacak işte...iyi gunlerde binmek nasıp etsın şeref abi..
gerçekten maşallah ;) allahım kaza bela göstermesin
Bu Soft hali mi? :D Çok softsunuz beyler :D
Walla Maşallah kardeşim bu arabaya bu halinin üzerine ne takarsan tak kuduz köpek gibi kazır asfaltı. Çok iyi olmuş emeklerinize sağlık.
Şeref abi her yeni KRC biraz daha hayvan oluyo :)
Allah kazasız belasız kırmadan binmeyi nasip etsin, geldiğimde bi gezdirirsin artık :D
maşallah..
Yarin baskina geliyorum tukana sero; hazirlik yapin, haywana zincir takin saldirmasin ;)
Guzel ceviriyor masallah :)
mşllh. gayet iyi olmuş ve dahada iyi olurda daha agresif bir egzantrik ve şöle ssr tarzı :) bir headrs ile..
inşallah akhisarda yarışırken izleriz.
maşallah güzel ayar olmuş:)
Kocaman Maşallah.
Allah sorunsuz sıkıntısız binmeyi nasip etsin.
maşallah abı guzel yuruyor daha baya bı gıderı var bellı:) draglarda gormek ısteruk :)
masallah krc ye skunklarla ssr la mükemmel olucak Allahın izniyle :)
maşallah...
Şeref abim maaşallah ,,,,canlı canlıda gördük soft haliyle bile konusuz filmler çeker :)
maşallah şeref abi ,emegi geçen arkadasların ellerine saglık , ciddi bi sıkıntı :) :) :)
Maşallah, emeğinize sağlık.
Masallah ya cok guzel olmus.. Yakisir honda-tech'e:)
şeref abi sen naptın yawww :D:D
maşallah abi eksantrikle çok daha iyi olacak...
şeref abi süpersin ya :D adam şansumanı kitledi sonra şanzuman açıldı geri. erhan ile erkut şansumanı halletmişler ilk geldiği gün ama şeref genede yorulmadı...
maşallah 350 hp 700 kilo gibi kadran çeviriyor
Yazıldımı bilmiyorum ama şu eagle kollardan kurtulun bir an önce oem takın daha iyi olur kaç kilo o kollar
ben 82 mm, 9400 dönüyodum oem kolla .
gayet güzel hızlanıyor maşşallah elinize emeğnize sağlık
yorumsuz ve harıka bır hızlanmaa olmuşşşş. güç bariiz belllii. maşallahhhhh
mert usta kadir abinin RS ile deneme fırsatınız oldumu ?