Tamamdır bende varım yalnız bende çeki halatı yok:) İdare ederiz artık bir şekilde:)
Printable View
Tamamdır bende varım yalnız bende çeki halatı yok:) İdare ederiz artık bir şekilde:)
geliyorum ben bı sıkıntı yok abı pazar gunu gorusurz ozaman cekı halatını bende halletmeye calıscam
Ya bauhausdan veya carrefourdan filan alin iste cumartesi vaktiniz olursa.
ben varım valla:D
yarına yetişmem zor gibi de, haftaya olursa gelirim yine bu tarz bi aksiyon
Bende musait olursam katılırım benıde yazıverin :) Freelander II
Offroad başlığı varmış yeni görüyorum :) Bende ufak bir davette bulunayım.
Adana offroad grubu olarak haftaya pazar 1. yaşımızı kutlayacağız.Gelmek,katılmak isteyenleri bekleriz.
26-27 Kasım.Yer KARATAŞ BATIK GEMİ
Yarışmamız olacak ve 1.2.3. ye kupa verilecek.Bunun dışında çeşitli gösterilerimiz olacak.
Ayrıntılı bilgi
http://www.facebook.com/event.php?eid=241340752595252
Emre Baran bekliyoruz sizi de. Bu arada bulusma yerimiz ayni. Kavacik BP.
Bulusma saati sabah saat 10:00. Lütfen geç kalmayin. Beklemeyiz:D
hala yarın aracın müsaitliği belli değil bende cok gelmek istiyorm inş araba müsait olur bizde geliriz. aksama net olarak gelip gelmicemizi bildiricem
- BoraRS - Siyah Kia Sorento
- Redbull Engin - Range Rover V8
- Kickboxer - Grand Cherokee - Mavi donunu kendi getirecek :D
- JapanTuner Kaan - Ssang Yong Tang Tung :D
- LeventRC - Levent - Nissan Navara 4x4
- Öskür - Özgür - Cherokee
- Emre Yeşil - Freelander II
- Baran - Freelander II
Buluşma Mekanı: Kavacık BP' de buluşup ordan Riva' ya geçeceğiz. Benim aracı görürseniz (Siyah EEC Plaka Kia Sorento) yanıma gelirsiniz. Orada müsait bir yere çeker diğer arkadaşları bekleriz.
Buluşma Günü ve Saati: Bu Pazar yani 20 Kasım Sabah Saat 10:00
Yanınızda Getirmeniz Gerekenler: Kuvvetli bir Çeki halatı mutlaka yanınızda bulunsun. Varsa çizme veya yüksek bot da getirin. Bulabilirseniz eldiven de getirin. Ne olur ne olmaz lazım olabilir Kaanı kurtarmak için :D
BP' de buluştuktan sonra orada hemen herkesten 20 şer lira para toplayacağız ve hemen oradan 2 kişi gidip alışverişi yapar yolumuza devam ederiz. Alacaklarımız Tavuk, Sucuk, domatez, biber, ekmek ve içecektir. Fazlasına da gerek yok.
suzukiyi alıp gelsemmi halen bilemiyorum:D
offroad aracımız yok dıye gelememezlık ne kotu yaw :)
bizdede bi sorento varda lastikleri kumho mevsim lastiği var üstünde oralara dayanmaz :)
Ben bugün yan marşpiyerleri söktürdüm ve bu lastiklerden taktırdım. Goodyear Wrangler AT/R. Uzun yolda biraz uğultu yapıyor. Bakalım arazide nasıllar.
http://www.tyre-pictures.com/Goodyear/wrangleratr.jpg
benm araba keyless go sisteminde bi aksılık oldu suanda yapmaya calısıyor servıs yetısırse ordayım sabah
+1 olsam sorun olurmu abı :) ona gore gelmeye calıscaz