http://www.youtube.com/watch?v=8KgJE1fFWXQ
EP3 CTR rulesssssss![]()
http://www.youtube.com/watch?v=8KgJE1fFWXQ
EP3 CTR rulesssssss![]()
adam gibi izledim walla eline sağlık EP3 Herzmn ruless.Yeni Typer bilmiormda eskisi varken alınmas bea![]()
hondadan allah razı olsun![]()
![]()
![]()
ya FN2 daha hızlı olsaydı EP3 ten? EP3 fiyatları gümbür gümbür düşerdi aşağı![]()
![]()
![]()
Fn2 sahipleri eg alıp swap yapsınlar![]()
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Eg yapıp swap yapmak da bence çok güzel olmaz sonuçta elektronik gaz nereye kadar :S gene ep3 k20a ile swap yapmak en mantıklısı, yani gene EP3 > FN2![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Ne varsa eskide var..eski toprak:P
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Bir EP3 kullanıcısı olarak izlerken bu videoyu zaten böyle bir sonucu bekliyordum =) EP3 tabiki forever ama şunuda unutmayalımki;FN2'deki konfor ve rahatlık yok =( Hele o koltuğun yükselmesi yok mu =( Benim gibi boyu yetişmeyenler napıyordur acaba ehehehe =PpP
keichi surmemis keichi surse oohoo gecer tur bile binerdi .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
aradaki fark sadece dbw farkımı acep?
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
gözüken dbw ve ağırlık farkı
Hatta Jeremy videonun bir yerinde "Yeni bir araba aldığınızda bir öncekinden daha iyi olmasını beklersiniz, yeni CTR eskisinden daha ağır, daha çok aksesuara sahip ama bütün bu extralara karşı motorun da geliştirilmiş olmasını beklersiniz dimi ? +20hp-30hp-40hp ? Hayır sadece +1hp" buradan da anlayabileceğimiz gibi malesef EP3 > FN2
![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
lastik farkı da var....
jezza bu hafta formundaydı ya gülmekten programı izleyemedim adam gibi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)