Eger ben senin devrinde basiyosam sende benim devrimde basicaksin hangi mini seninle 2.de 80 de basiyo oner ? Pazartesi çine gidiyorum sonra endonezyaya gelince sen ben bkm cikariz kardesim sorun digil
Printable View
2 aracada maşallah. Virajlar yüzünden görüntü yanıltıyor.
Gel abi cam car hazir granturismoyu getiricem her acidan kayip yasanmaz;)Ayrica ne ben nede emreyi boyle polemiklerde goremezsiniz cumartesi ecufast e gittim ozgunlerin dukkana sus s2k mehmet geldi hp sizi gecmis bkm hani gecilmezdi gibi biseyler soyledi bende emreyi aradim hoparlore verdim emrede 2 3 hp one cikiyo sonra gelip bi burun cikiyorum 5 sonunda bnim araba gdyo dedi mehmete sordum siz noluyosunuz diye bi kafa onde godiyodu ilk denedigimizde sonra aradan 3 gun gecti bidaha denedik ben gectim dedi mehmet bu forumda sor cumartesi olanlari biz kimseye sagda solda hp cok iyi yuruyo demismiyiz dememis miyiz cumartesi mantar oktay urfa hep beraberdik sor onlara bak ne demisim ? Kaldi ki seninle denedgim gece dikkat ettiyse cok yavas atasehire dondum cunki rabada bise oldugunu anladim atesleme bobuni kacirmya basladi ve emmedeki conda bi ufak kacirmya baslamis saglik olsun ben 2 de 80 de bkm ile cok denedim arabami zaten taniyorum ogunde sana denemeden ne dedim gecemem ama ne oldugunu gorelim dedim yalansa sen duzelt oner?
yaaa cekim cok harıka cok hosuma gıttı araçlarada maşallah.
maşallah 2 araçada
maşallah valla
insanın araba yükleyesi geliyor yav bu videoları izledi mi:D
eğer yamulmuyorsam, modeli bu:Sony HDR-CX550V
maşallah çok güzeş yürüyor makınalar
Cooper'ın en iyi yürüdüğü yerin 2.vites 60km olduğunu hiç sanmıyorum.80 de cooper için ideal bir hız dezavantajlı falan değil o hızda .Sizin hızlarınız tutuyor aslında ama 2.de 60 cooper dansa s2000 için daha dezavantaj direk vtec altı kalıyor senin avantajın ordan geliyor yoksa cooperın iyi olduğu yer 2 de 60 falan değil sende biliyosundur.
Kamerada vefalıdır güzel çeker arkadaşlar
sağolun:)
80 charger ın dolu olduğu noktanın sonudur. Oradan sonra güç düşmeye başlar. Vteclerde güç orada gelmeye başlar. Bilmeden sallamayalım.
arkadaşım sen hayatında en alttan en üst noktaya kadar full dolduran bir charger nerede gördün öyle bir teknoloji olsa o zaman VW üzerine turbo beslemezdi. Öyle bir charge teknolojisi yokken adamlar bunu Mini ye mi koymuşlar. Egzantrik üstleri güçlendirsin diye konmuştur o da derecesine bağlı. Hala sallıosun.
:D2.de 80 de bastigimda zaten sariyorum hadi onu gec benim arabam 7.400 de bitiyo s2k devam ediyo ben 3 atiyorum o hala 2 de 2de 80 de hic bi mini basmaz minin altlari daha dolu egzantrikle dahada dolu olur eger ben vitec devrinde basiyosam madem adil olucak oda benim devrimde basicak kaldi ki benim yanmda oturan arkadassahit aracmda bir yazlmsal sorun vardi ki bobinim kacirmaya basladi bunlar bahane degil ben is icin uzun sure yokum geldgimde alt ust istedigin devirde basariz bide benim istedgim devirde basariz hastayim zaten hondacilar vtec alti basmam e biz neden vitec ustu deniyoruz?
EZN lie denemeden en hızlı atmosferik demeyin :D
Maşallah bu arada çok güzel arabalar çok güzel denemeler olmuş.
Minide egri devir kesiciye kadar dusmez basincta dusmez
Benim hoşume gitti ama tabii ben de resimlerde gördüm.
http://oi44.tinypic.com/qnk16v.jpg
Her konuda aynısını yapıyosun kelalper:)
Egsantrikliyi geçtim kasnaklı bir mini dynosu koy inceleyelim diyorum hep beraber güç nerde düşüyor bakalım.Ben bilmeden sallıyorum ya kanıtla kanıtlayamıyosan sen sallıyosun demektir ispat edemiceğin şey hakkında niye iddalaşıyorsun merak ettim.Vw tsi diye bir fantezi yapmışsa ben ne yapayım.Sen daha sc nin nasıl çalıştığını bilmiyorsun gelmişsin bana sallıyor diyosun.
En basitinde aç bak Sc gücünü kayıştan alır devir arttıkça superchargerın ürettiği güçte artar.Dizel araba değil bu cumburlop diye düşsün gücü.Sc ninde elbet sınırı var ama cooper s lerin dyno verisini incelersen kasnaklı olanların gücünü hemen hemen kesiciye kadar koruduğunu görürsün.
Sen biliyosun ben bilmiyosun muhebbatini geçelim.Sen bana dedğim gibi sağlıklı bir araç dynosunu koy de bak güç düşmüş bende eyvvalh bilmiyormuşum diyip konuyu kapatalım:)
Stock Mini Cooper S dyno results
buyrun stock dyno sheet düşmez diyenlere duyrulur 4500 de tork nasıl düşmeye başlıyor.
koyduğunuz eğriler turbo motorlu mininin altta yazıyor
en hızlı atmosferık unvanını bırde s2k kulavarındamı zorlasam ahahah :)
Tamam sen haklısın en iyi sen biliyorsun. O zaman bana söyle bakalım O charger üzerindeki blower ne işe yarıyor dünyada bu kadar adam gidiyor arabasına supercharger yerine üst devirler dolsun diye turbo takıyor supercharger ile beslemiyor.Akışkanlar fiziği oku sonra konuşalım. Bu işin prensibi budur. Alt tarafı besleyeceksen üstler boş kalır üstleri besleyeceksen altlar. Değişken salyangoz teknolojisi olmadığı sürece bu böyledir ki daha çıkmadı. Neden üstler için SC kullanılmadığını söyliim SC motordan güç çalar. Sadece SLR üzerindeki chargerın dönebilmesi için 125 hp gerekiyor.
Ben dondugum zaman deniyelim yapicaklarim lastik almak olucak yazlimimda ufak bir sorun var yanmda oturan arkadasta biliyo ozgunde biliyo hatta gazlama diyo bide recaro koltuklar var onlari takicaz oemlerden 5kg hafif cifti toplmda yapicaklarim bunlar benm aracimda methanol kiti var fakat basmiyorum methanolde basicam headrs egzostumu sokuyorum cumartesi yenisi yspilicak bitnce istediginiz devirden basicam 78 mi 80 mi 85 mi ne dyosaniz
http://mosselmanturbo.com/mini-coope...r-s-r53-163hp/
buyrun 163 lük
daha fazla bişey yazmayacağım sonuçta BKM geçmiş konu BKM nin konusu Mini ile konu açılırsa orada yazarız. Özgün benim yazılımı yapsa hepsini ben geçicem :D
Ben o gece onerin arkadasida sahit her devirde bastim skinti oldgunuda biliyosunuz hadi onu gectim ben 6. Vitese atip devam ediyorum miniler gibi 200 de brakmiyorum 1 boydan fazla onmdesiniz e bi zahmet olun vitec alti kalktiginda 6. Viteste yanyanayiz hala peki benzinlige girdgimzde ya benim 5. Viteste bise var demedin mi emrede yok mini biraz fazla gidyo dedin masallah dedin omrumde bole giden mini gormedim demediniz mi ? Bizde hp ye masllah bkm ile bole yurumesi mukmml headrs olmadan demedik mi? Emre bkm ye sordum bnznlikte bi kafa onde demedi mi bizim uzuldugumuz sagda solda mehmetten oktaydan hp sizi gecmis demeleri yoksa bizhp iyi yuruyo sahibide efendi duzgun insan denemeler guzel oldu dedik bnm eksklerim tamamlansin zevkle deneriz baskada biseyazmiyorum