bismillahırrahmanırrahım :)
çok sevdığım konulara 4 ay aradan sonra yenıden gırmiş bulunuyorum :)
Şimdi kardeşim senınle cok muhabbetımız yoktu ogun Özgunlerdeyken s2000 muhabbetı acılınca sende en ıyı yuruyen BKM dedın bende daha sadece bır s2000 ıle dendım oda HP ıdı dedım ılk denememızde ben HP ye kafa cıkaramamıstım yanı bı onun atlayamadım ama ılk kez roll yaptısımdı s2k ıle Oner de duzgun bır arkadastı anlattım durumu sıkıntı yok abı sabah kadar gazlayalım dedı ılk zamnlar 200 ustu benı s2k da acayıp urkutuyordu daha sonra yapacağımız bakımları yaptım fıltr sıstemzıımı duzelttım yıne konustukk HP ıle yıne cıktık ama oda bakım yapmıştı eger bakım yapmamış olsa SUS un ne kadar ıyleştığını gourcektık ama Oner de dedı bır oncekı denemeye gore gayet ıyleşmıştı benım arabam bu sefer de HP kafa cıkaramadı ve hatta Oner ogun dedıkı abı bır oncekı kullanımla su an kullanmanın alakası yok dedı ve aldm alalı daha sadece Öner ıle sıktım :)
Ama ogun sanaorda bundan bahsederken hatırlarsan bırsey rıca ettım deıdmkı bu aramızda kalsın ben sevmem ortalık skştryor muhabbetı gıbı muhabbet cevırmeye HP BKM ye kafa cıkarıyormus onunede cıkmış dedım sende yok ya dur arıyorum dedın dedımkı ayıp olur arama yok abı samımıyız baska ağızla sorarım dedın pat adma dedınkı abı HP senı gecıyorumuş:) orda ne nıyetle dedın bro bılmem ama aramızda kalsın dedmem ragmen hadı adama demenı bosver bırde burda alalen yazman değişik olmuş :)
Evet BKM ıyı yuruyor olabılır kondısyonludur amam bu Hondaların bır ozellığı varkı ne kadar sıkarsan o kadar acılıyor ıbne arabalar benım işlerım baya yoğun o yuzden çok ılgılenemıyorum wıdebandı bıle bayram tatılınde taktırabıldım oda sağolsun KURTEZ akşam 8e 9 a kadar bekledıde oyle yapabıldım :) işlerım bıtsın bı toparlanıyım ınsallah hep beraber agız tadınca hır gur olmadan her gece her gece sıkarız sıkıntı yok :)
AMA BENCE en guzleını Batıkan demiş 5 de kesııcde bıtsın abı s2k rolu **** bası cok oynuyor ondan sonra tehlıkelı bencede kımsenın canı yanmasın :)