allah kaza bela vermesin babnacan gercekten cok etkilendim videolarını face sayfasındada paylasmak isterim eger iznin olursa
Printable View
allah kaza bela vermesin babnacan gercekten cok etkilendim videolarını face sayfasındada paylasmak isterim eger iznin olursa
Gercekten cok güzel ne ciğermiş dinlerken nefesim kesildi. maşallah !
maşallah, ihsan ve musti bonus çok güzel ,
fırat m3 ede maşallah :)
sağolasın timu. Bu denemeyi benim sente vanos ayarı yaptırmaya gitmeden önce yapmıştık. İhsan'ın da o2 lerde problem vardı. yarım yamalak araçlarla düştük yollara çok da eğlendik :) Amacımız benim ayardan sonraki farkı görebilmekti. Vanosu yeniledim o2leri yeniledim bujileri yeniledim gaz pozisyon sensörünü yeniledim hafif avansa aldık arabayıda. Taş gibi oldu. En azından ben öyle sanıyorum şuanda :) İhsanımın o2leri değişsin de tekrar deneyip bakacaz bi ne yapmışız neye yaramış görecez. Ayrıca buradan Ankara - Ferro Usta'ya sevgilerimi sunuyorum yardımlarından dolayı.
ozaman bir deneme daha bekliyoruz sizden :)
maşalllahh araçlara :)
maşallah kazasız belasız
maşallah güzel gidiyor,bölgede böyle deneyecek hızlı araçların da olması güzel bzm açımızdan :)
maşallah sesi çok güzel
Maşallah kazasız belasız..
bonus video'da yer yerinden oynamış maşallah
R Typer'a maşallah İhsan abi =) @Grkm
maşallah..
Saolasın Bonustaki crxte bambaşkaydı :)
Sen yanlış sitedesin samet :)
teşekkürler evet typerlı videoların hepsi eğlenceli oluyor:)
kankama en güzeli yakışır ama sattı işte özlüyoruz:( eyvallah dou senin araçta ayrı bi güzel maşallah;)
teşekkürler
teşekkürler, o bonus videonun bide diğer versiyonu varda bulamadım bulunca eklerim :)
altına sonuna başına maşallah yazarsan neden olmasın :D
saolasın allah herkese nasip etsin ;)
saol tymu ;)
tşkler:)
eyw saolasın;)
tşkler sizin araç hangisiydi?
tşkler saolasın
amin tşkler
3lü 4lü yapabilsek dahada süper olur :)
saol grkm eyw :)
tşkler :)
maşallah kardeşim..
bugüne kadar satmaktan pişmanlık yaşadığım tek arabadır kendisi...
yahu videolar çok güzelde o ilk videodaki arka müzik sesi hiç olmamış bence
ihsan videolar ve denemeler süper, artık ordan bana da iş bulunda seninkine kırmızı bi kardeş gelsin :D
bonus vıdeonun benzerı vardı cakar ısıklı o daha guzel :)