ok yrn ordayım borcu yoktur kağıdı al :D
Printable View
ok yrn ordayım borcu yoktur kağıdı al :D
muhahaha ne borcu olacak lan 100de baslarız 200de biter kaybeden bide yemek ısmarlar bu arada nos mos baglama cabrioyu gtrcem die :D
lan olum ne nosu :D nos olur diosan m3 getir :D :D
2 gün içinde stage 2 lik parçam var vti için :D üstüne çakarım nosu :)
cem götürürüm cabrionu :D
yok yok bu sekilde videolardaki gibi olucak
valla bence ordaki 330un motorunu yapan usta kör olmus :D
tamam 330 bu M power deilde 230 hp araba ya daha neler :D:D:D
valla motoru metin şentürkmü yapmıştır cimilli ibomu yapmıştır pek mühim değil :D
dynoda vermişmi 260 hp :D ben ona bakıyorum.
zaten bu speclerde vti nekadar gdebilirki 3.30 ile :D gidiceği 4 sonudur.zaten iddia yok ortada iddialı oliym ezerim o 3.30 u :)veya herhangibi otomatik 3.30 u :)
ya isterse vti perişan etsin 3.30 u :D varlığı yeter 3.30 un
200 degılde 195 dıyelım o zaman 4 kesıcı:D
Maşallah araçlara.
330 steptronik sanırım nasıl ölçüldü dynoda?
taamam göruyorum restini moruk :D
bagajdaki avadanlıklar stepne artı harttop dahil gazlıcam hatta gazlerken kruvoze konyagımı ydumluycam :D
tamam antonyo sen avadanlık mavadanlık elleme yanına konyak almana gerek yok yanından geçip gidince zaten ateş basıcak :D . moruk naparsan yap geçerim :D az kaldı bu arada satıldı sanırım vti ;) passing.
triptronik araçlar ölçülemiyormu dynoda.
bunu söylemeye çalışıyorsan yanlış biliyorsun.
Sağlıklı ölçülmez.Steptronik devri geldimi yine vites atar kesiciye sokamassın. Yüksek vites alttan basamassın vites küçültür.Yani dynoda dördüncü vites alttan hızlanmaya başlıyim kesice sokup bırakim olayı yok manueldeki gibi.Anca şanzımana ayrı yazılım yapman lazım yapan 1-2 firma var o yazılımdan varsa ölçülebilir.
mümkündür.
bende manuel gibi sağlıklı ölçülmediğini bilmekteyim.
dedimya önemli değil.
vti şaşırtmış, iyi gidiyor maşallah...