bi tane de burda adanada gt28 girdikleri bi şayin var bakalım bitsin görürüz..
Printable View
bi tane de burda adanada gt28 girdikleri bi şayin var bakalım bitsin görürüz..
araç yürüyomuş yorumda görmüştüm yapılmış sanırım
aracı bitirdik. Ben MegaSquirt ECU bağladım.Hafta içi bikaç ayar yapılacak rodaja başlanacak inş.Dergi çekimlerine aracı çekici ile götürmüşler yürümediği içinmi acaba? ellerinde hiçbir dyno çıktısı olmadan böyle 1000 hp idda etmek nekadar doğru bilinmez. inş bu sene sorunsuz olurda draglarda güzel süre çıkartır
mkt belki trafiğe cıkmak için aracın belgesi yokdur, plakada yok cünki üstünde oyüzdne çekiciyle gitmiş olabilir ihtimali geldi aklıma
adapazarında bitane cok efsane şahin varmıs varmı gerçek bilgisi görseli olan elinde?
o arabaylada caddede gezilmez şimdi metanholle illaki çekiciye yüklücek.. araca köstek oluncağına destek olunması lazım sonuçta tr de yapılmış bi araç bizim ülkemizdende böyle şeyler çıkması sevindirici oluyo.. Allah yardımcıları olsun herşey istedikleri gibi olsun.
sunu solim wankel sahibi olarak guruduydum duydugum seste quad wankel gibi geliyor eger quad wankelse cok ciddi paralara maliyetleri war ve 1000hpler cok normal
Çoğumuz kuş serisini sevemeyebiliriz ama bu araç kuşluktan çıkmış
Sesi,projesi muhtesem
duyduğum kadarıyla 125.000bne malolmus
http://www.mazdapits.com/images/mazd...ture-13141.jpg
rx-9 konsept bu arabanın motoru yani :)
Wankel Motorlu araçlar
Mazda RX-8 (2003-Günümüz)
Mazda RX-7 (1978–2002)
Mazda RX-5 (1975–1981)
Mazda RX-3 (1972–1977)
Mazda RX-2 (1971–1974)
Mazda R100 (1968–1975)
Mazda 110 S Cosmo Sport (1967–1972)
Mazda 787B (1991 LeMans 24 Saat galibi)
NSU Ro 80 (1967–1977)
NSU Wankel Spider (1964–1967)
Audi 100 C2 (1976–1977) - yaklaşık 25 prototip
Citroën GS Birotor (1974–1977)
Citroën M35 (19??–19??)
Mercedes-Benz C111 (Prototip 1969–1980)
IFA (Trabant, Wartburg) Prototip
Flugautos M200 ve M400
Muhtemelen bunlardan esinlendi ;)
ses 20b gibi ama dergide 13b olduğundan bahsedilmiş zaten periperal porting olabilir. üretilmesi düşünülen konsept aracın motorunu hiçbir firma satıp projesini çöpe atmaz. Ayrıca aracın sahibi 13b olduğunu söylemiş. 1000+ hp biraz fazla geldi bana da açıkcası.
yok beyler bizim şahinin moturu rx-9 da kullanılacakmış
Araç videodaki sesinden ve rolantisinden anlaşıldığı üzere 13B peripheral port turbo olması yüksek ihtimaldir. Ama 1000hp için TR deki pompa benzini imkansız denebilir. 1000hp çok iddalı bir rakam. Eğerki kaput altı bir foto eklenir we araç 20b peripheral Turbo (çıkarsa ki zannetmiyorum çok maliyetli olucaktır.) ise 1000hp gibi rakamlar zorlanmadan üretilebilir kanısındayım. Güzel proje sürelerini takipte olucam!! ::thumb::
yengeç gibi kalktı fısss
Araç 13b peripheral port IDA emme manifoldlu EFI sisteme çewrilmiş turbo beslemeli motora sahiptir arkadaşlar. Fotolardan gözükeni bu saygılar ;)
O değilde facedeki yorumlar beni öldürüyor ya :D
aynı zamanda da türkiyede neden bu kadar cahil ve kendini çok bilmiş sanan insanlar var diye sinirlenmiyor da değilim.
lastikler yakışmamış diyen var :icon_wack
Herneyse :D
yokmu bu aracı yapanı tanıyan eden tam doğru düzgün bilgi verebilecek biri , çok konuşuldu sahibi ulaşılmaz biri gibi :D
bu sene kuş serileri rekabeti çok olcak gibi bakalım tutunabilen ve iyi olan kazansın hepinize bol şans:) , bide gazlarken videosunu görsek otobanda , sokakda felan 10 numara olacak
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...42096338_n.jpg
kaç çıktı acaba :D
Artık yürüsünde izleyelim,bu kadar konuştular azda icraat....
merakdayız..
VanKeL Motorlu Turbo Şahin [Türkiye'de Ve Facebook'da İlk] | Facebook
Ahmet Bogrek 1000 BG gücü hangi cihazla ölçtünüz?
23 Eylül 2011, 21:30 · BeğenBeğenmekten Vazgeç.
:D
mersindeki serp dynoyu kendilerine kiralamışlar serp dyno yük tipi bir dyno değil ve max 600 hp ölçüyor.üzerinde ayar yapmaya gelecek bi cihaz da değil 2-3 kere ölçüm yapınca tamburları ısınıyor. merak ediyorum 1000 hp nerde hangi dynoda ölçüldü.araç sahibi emre batmaz siteye üye zaten.umarım bunları görürde yazar bir açıklık getirir.
ölçülmeyen güç üzerinden veri yazmak saçma gibi gözüksede bu motorun üstünde sanırım gt5533r turbo war o turboda 1600 hp ye kadar destekliyo ona bakarak 1000 hp yazmış olabilirler , bence dynoda ayar yapıyolardır o resimde , beygir ölçmek için o kapasitede dyno yokdur mersinde ayrıca yürümeyen araba 4000 hp olsa ne olur mühim olan yere tutunabilmesi, inş. araba yürürde süresini görürüz
şöyle bir face yorumlarına bakiyim istedim yemin ederim kalbimsıkıştı :)
kaç ay geçti bu araç yapılalı, araç sahibi aracım hazır diyor ama bir tane bile yürür hali ile video göremedik.
Bu gün TrTuning aldım orda çoğu şeyi gizliyerek aracı yazmışlar birazdan resimlerini eklerim . :D