iki aracada maşallah şaka maka özlemişiz be!!!!
Printable View
iki aracada maşallah şaka maka özlemişiz be!!!!
s2000 filtre egzoz mehmet :D
typer
Kpro filtre header egzoz emme kelebek
Benim arabanın ayarını güncellemek lazım özellikle üst viteslerde bazı yerlerde duruyor tekrar gitmeye başlıyor :)
Bu denemede asıl amaç s2000 in nasıl gittiğini görmekti çünkü mehmet ilk aldığı zamanlar feci saplıyordum :hoo: benim arabam yürüycek bu böyle gitmez diye hırs yaptı ve sonuç ortada :icon_tup:
çok harika çekim olmuş top speed yapılması ayrıca birzevk izlerken bile pür dikkat izletti iki aracada maşallah nazar değmesin
masallah valla cok guzel olmus deneme herseyden onemlısı dosthane bı sekılde gecmıs cnm cektı valla sımdı
Tebrik ederim Enes,
s2000'in aerodinamik açıdan daha avantajlı olduğunu düşünüyorum,
Maşallah kardeşim çok zevkli olmuş kafa burun :))
Massallah güzel denemeler olmuş enesle bizde böyle denemiştik on numara bı insan gercekten her zaman her yerde basılır sus s 2000 çok iyi gitmiş baya cigerli bı makina filtre ve eksozdan fazlası var gibi gitmiş çünkü baya baya iyi
masallah iki aracada
Eyvallah vallahı sız arabayı tutmaya çalışmaktan zevk almıyorusunuz :) ama sızınkıler bır pıskopatca oluyor onun zevkıde ayrı :) ınsallahh cok daha ıyılerı cıkar onumuzdekı gunlerde :)
aracı olabılırım :) ahah autanma utanma kendın alıcaksın sen onu abı :)
Kısmet panpa Enes hedefe kıtlendı İstanbulda paso boy gosterıyor adam butun s2k cılar pesıne dusecek ısı zor ahahah :)
Eyvallah bro iişte boyle olunca tadı cıkıyor keşke hep boyle olsa :)
Herkese kazasız belasız tekrar tekrar sağolun :)
masallah ıkı aracada =roll budur ya ıste roll ya
izlemekten en çok keyf aldığım videolar böyle çekişmeli kafa kafaya giden videolar maaşallah her iki araca :)
Her iki aracada kocaman Maşallah :) Deneme dediğin böyle olur.
Aynen ılk aldım ıkı gece cıktık sonra hemen demeye basşladım yok ya ben s2k yı zevk ıcın ustunu açmak için aldım dedım umut yok s2k yı yurutemıycez vıtes ozurlusuydum ılk hafta hele bıde o S vırajı macerası sonrası pazara gıden amca spec gezdım :)
Su cıdden doğru her gece gazladıkça açılıyor bu ıtne honda ya pskoljık değil emınım yanı :)
Ama şimdi sizleirnde tahmın edebıleceği gibi bu Portekız gcelerıne YEKTA yıda davet edıyoruz :)
Ozgun karışma çık aradan :)
2 aracada maşalahh. arkalarında olup oo senfonıyı dinlemek isterdimmmm
6 lı ganyan gibi yariş:D
maşallah ikisinede çok keyifli olmuş :)