palio 1.6 launch control - YouTube
aracta 16 jant bagajda kıcker l5 subwoofer ve 80 lıtre kabını (30kg) ıcınde 20 lıtre lpg ve tankı mevcut headersta kacak var subab 1 ve 4 te vuruntu var hız km sensoru arızalı bılgısını pesınen soylıyelım
palio 1.6 launch control - YouTube
aracta 16 jant bagajda kıcker l5 subwoofer ve 80 lıtre kabını (30kg) ıcınde 20 lıtre lpg ve tankı mevcut headersta kacak var subab 1 ve 4 te vuruntu var hız km sensoru arızalı bılgısını pesınen soylıyelım
hemşerim, o kadar sorunu var arabanın buna rağmen zorlaman yalnış değil mi? maşallah yine de
samet araçta baskı balata oem mı ? oyleyse yakında alıcaksın elıne söylemesi sanırım 3000 de kalkıyosun
yanlış bilmiyosun samet .benim bildiğim launch: en verimli devirde aracı sabitleyerek kalkış yapmak. daha çok turbo araçlarda yapılır. launcta turbo kendini doldururur ,araç dolu basınçla kalkar. atmasferıkte de mantık aynı ama turbo yok tabi. sanırım kısık izlediğim için bana öyle geldi. 5000 çok fazla bence. ayrıca oem ise sıfır olması pek bişey ifade etmiyo sana bi video izleticem bulursam. düzgün bi baskı balata al hocam en azından çaktır . zamanla kaçırmaya başlar
videoyu buldum
VW Passat B5 V6
okeye donen balata oem o kadar kolay kolayda cortlıcak bişi değil,
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)