Maşallah . Süper olmuş kazasız belasız .
Printable View
Maşallah . Süper olmuş kazasız belasız .
tebrikler , maşallah .
ikincisinde biraz daha geç başladım
amacım daha yüksek süratte yanlarından geçmekti istedigimde oldu
yaaa acayip gururlanmaya başladım tüşekkür ederim
Selim Bey'i, Alpaslan Bey'i, ve İsmail Bey'i kutluyorum. Daha önce sadece dışarıda gördüğümüz bu tür teknik ilerlemeyi ülkemizde gösterdikleri, ve bunu da kendileri muazzam risk almalarına rağmen, başkalarını tehlikeye atmadan gerçekleştirdikleri için de ayrıca teşekkür ediyorum. Her iki tarafın da fanatikleri olacaktır, önemli olan dostluğun öne çıkması, denemeyi yapanların daha sonra el sıkışarak ayrılması, hatta daha da iyisi birlikte biryerlere oturmaya gidip denemeyi konuşabilmesidir...
Yeri gelmişken, keşke bu tür denemeler için uygun kapalı alanlarımız olsa, veya en azından yurtdışındaki gibi bir hafta sonu için güvenlik önlemleri alınarak eski havaalanı pistleri kiralanabilse. Örnek olarak çok az hareket gören Kastamonu, Selçuk , envai THK tesisleri vs gibi pistler var, senede birkaç gün böyle organizasyonlar yapılsa, TOTB gibi hem "time attack" hem "drag" hem de "top speed" denemeleri olsa güzel olmaz mı? ;)
Çekirdek bitti izleye izleye hehe
+rep, emeğe saygı, helal olsun:)
tebrikler msupra gücü ortada video anlatyoo keski arkadan bitanede motorun üzerine bir camera takilmis olsaydi cok güzel kareler olurdu masallah diyelim
msupra cok ii gidior fakat yüksek maliyetli bir arabayla bile 15 bin ytllik motorların 250e kdr nası gittiği ortada tebrikler msupra ve hayabusacılara
şöle bişi var nekadar ekmek okadar köfte 1-2 sorun yaşadık suprada tesisatından dolayı
ama hepsi çözüldü maşlllah şimdi sorunsuz gidio kurban kes abii :)
nutkum tutulda allah nazardan saklasın....ivmelenirkem baya bi sallıyor kendini:)...
....................................
yeni supramiz hayirli olsun
darisi artik yeni supra ya....
....................................
en son artik ben nokta yi koyayim...
selim ve alparslan abilerime cok ama cok tesekkür ederim
bizi kirmayip denemeye geldikleri icin.
ogun yasananlar gercekten cok guzel di.
bu turlu denemelere biz her zaman acigiz.( msupra&hayabusa&hgt)
denemek isteyen arkadaslara duyrulur.
burada yarisan herkes birbiri ile dost ve arkadas dir.
ismail abi tebrik ederim... her geçen gün dahada güzel gidiyo araba başarılarınızın devamını dilerim ve arabada emeği geçen bütün herkezin ellerine sağlık....
Affınıza sıgınarak :)
Msupra kuduruo mu nedir o ya :)
Gaz pedalına basar basmaz ilk video da o direksionda ki hareketle kamerada ki hareketleri izleyince ne oluor dedim arkadan itis 1000+ whp 1000kg ise gazlamak veya yüklemek bi yana yolda tutabilmek bile bir emek gercekten saygı duydum umarım daha da ii lerine devam edersiniz.
haftaya ankarada iyi bir taplantı var gibi bütün motorcu arkadaşları bekliyoruz
istanbuldan gelecek olan zannediyorum bir kaç arabada var
emrah kardeşimizin arabası zannediyorum biter oda gelir
yani anlıyacagınız son kez podyuma çıkacagız bu sene için
tüh bee 1 hafta ile kaçırıyoruz o toplantıyı işte okulda grev olsada erken gelsek türkiyeye :D