eheheh + biraz hafiflik :D 1000whp 1000kg :D
Printable View
kazasız belası :D:D :) ehe 2 barmı +200shotmu :) yok cnm töbeeeeeeeeeee
tebrikler ii eğlendim gece gece :D Tam motor delisi olduk :D
Maşallah severek izliyoruz :D
maşallah:icon_tup:
videonun son hali :)
http://www.youtube.com/watch?v=38Vn451feyI
maşallah diyorum İsmail süper cidden araban. Güle güle kullan kazasız belasız günlerde
korhan ikincisi nerde
bekliyorum valla
bu konuda yapılabilicek fazla yorum yok sadece diyeceklerim
ismail abi emeğine ve arabana saygı duyuorum gerçekten maşallah süper allah kaza bela vermesin
özgün abi allah seni başımızdan eksik etmesin valla :D maşallah
gerçekten 4 teker konusunda neler yapılacağını tüm herks gördü sizler sayesinde bu videoları izliyoruz böle araçlara böle denemelere şahit oluyoruz tekrar teşşekürler video süperrrrrrrrrrrrrrrrr:D
Gurur verici gerçekten, başka söylenecek birşey yok, emeğe saygı büyük.
Tebrik ederim.
Öncelikle saat 20.30'da evden çıkarken baktım konuya 3. sayfadaydı şimdi geldim eve 11 sayfa olmuş, ve işin en acı yanı her sayfaya bir video linki umuduyla baktım ve her linkde "This video has been removed by the user." mesajını gördüm kafayı yedim :D ama en son sayfada sonunda izlemeyi başarabildim ve tek kelimeyle sonuç "MÜ-KEM-MEL" :) İsmail Abi'ye emeklerinden ve başarılarından, Özgün'ü de mapping'inden dolayı tebrik ederim... Gerçekten Türkiye biryerlere gelmeye başladı ve bu durum beni hem çok mutlu ediyor hem de çok gururlandırıyor umarım hızımız kesilmez hep böyle dipgaz devam ederiz :)
MD'deki mevzulara gelince gidip topic ya da topiclere bakmadım bile buraya yapılan alıntılar herşeyi anlatmaya yetti, hala da gülmekteyim kahkahalarım bir türlü kesilemiyor :D At gözlüğü tabirini bizzat yaşıyoruz, ya da arkadaşlar hakkaten başka gezegendeler :D Hayır tamam "bu tarz videolar verildi, bu video da daha önce verildi lütfen arama butonu...vs vs vs" diye düşünürsün de, böyle birşey Türkiye'de olamaz diye düşünürsün de e yuh be arkadaş bu kadar kişi yırtınıyo anla artık bu olay BURADA, TÜRKİYE'DE yaşandı :D
Speedcut mevzusuna girmiyorum bile Allah akıl fikir ve öğrenme isteği versin insanlara hala da gülüyorum yaw :D
Tekrar tekrar emeğinize sağlık, Allah kaza bela vermesin :)
Saygılarımla,...
Uğur
maşşallah kazasız belasız hayallerin gerçek olduğu anlar allah daha iyi başarılar nasip etsin işşallah
Maşallah :)
Kutlarım.Büyük başarı.
maşallah allah turbona zeval vermesin :)
maşallah çok merak ediyodum ne zmn denencek die :) yanlız videoları izleyemedik hepsinde silindi yazıyor biri acil ilgilenebilir mi?
yeah maşallah :D
araplardan sonra hayrinüsa geçen gördüğüm 2. araba:D
maşallah yaw çok çok iyi
canlı seyrettiğim en güzel yarıştı.m supranın sesi motorların sesini bastırdı.otobanda cok bekledik ama beklediğimize deydi tebrikler ismail kardeşim!
ne denırkı hersey ortada.yıgıdı oldur hakkını yeme demısler.tebrıkler ısmaıl
maşallah..
Keşke geçtikten sonra durup kapıyı açıp sol ayağınızı yere koysaydınız :D
ya saymadım ama 350 ye acaip kısa surede çıktı yaw..nası gidiştir o öle:) kesmese 400e doru uzancaktı sanırım:)
maşlallah ya helal olsun
ayıptır yaa ismail bu kadarda rencide edilmez ki......
discower chanel 'da görmek istiyoruz seni.......
maşallah abim
video açmıyor kaldırıldı mı acaba ?
aradım you tube dada yok sanırım ? ling vermeniz mümkünmü bizde izlesek ?
dünden beri merakla bekliyoruz bu videoyu ama izleyemedim ?
gerçekten gurur verici bi durum. maşallah diyorum tekrarından msupra ya ve emegi geçen herkese. bravo...
2nd roll
http://www.youtube.com/watch?v=TYkxDBcHGqY
motorlarda power commander yokmus arkadaslar yanlıs bilgi icin sahiplerinden ozur dilerim.
arkadaşlar heyacanınız cok güzel ama fanatik olmanın kesin taraf olup vatandaş olarak arkadaş olarak birbirimize kırıcı iğneleyici kısaca negatif olmanın hiçbir anlamı ve getirisi yok.ismail i herkezin ve hepinizin önünde tebrik ediyoruz ve böylesine bir heyecanı yaşattığımız için birbirimize teşekkür ediyoruz,ambulans veya tabutta evlerimize gitmediğimiz için ALLAH a şükür ediyoruz.Ayrıca ne motorun nede başka bir şeyin deliside değiliz biz arkadaş ve dostluk delisiyiz.bizlerinde nacizane subaru larımız var ve en az busa lar kadar kıymetli bu arada bu konuda bizden uzaylı gibi bahsetmeyin.Şimdiden bizi ismo dan sonra SUBARU LARIYLA gecmeye muktedir KORHAN ve FERDİ kardeşlerimizide tebrik ederiz.Hepinize kazasız ve güzel günler dileriz.SELİM TİRİTOĞLU-ALPASLAN YAVUZ.
header+egzos ve intake ne kadar farkettiriyor ozaman standart hayabusaya göre_?
eheh ilk ben izliyorum :D bu arada MD de hayabusacı arkadaşlara yükleniyorlar :) yok daha denge kuramıyorlar vs :)
MD de fazla uzatmaya gerek yok abi kasmayın onların abileri alparslan abiyide selim abiyide cok iyi tanırlar:) selim abi bazı highway rekorlarının sahibidir, son derece fit ve 68kg dır. alparslan abide ben bisiklete binerlen motora biniyormus ve 99 dan beri hayabusa sahibi:)
scooter gencligi ile tartısıp kendinizi yormayın.
eheheh 68kg mı :D eheh maşallah tekrardan yaa süper :)