masallah , yazik bu motorculara nediceklerini bilemiorlar
Printable View
masallah , yazik bu motorculara nediceklerini bilemiorlar
yalnz bu sefer ciddi geri vitesler :)
olabilir canım arabada motor geçebilir fln ahahaha bir önceki konuda böyle $eyler yoktu
ne adamlarız bizler ya... :) gittim bide o siteye üye oldum. allahım ya bırakalımda adamlar rahat uyusun bari, rüyalarına girecek msupra... nayır, nolamaz geçti bu m3... :)
Aramizda Bazi Arkadaşlar Bile Inanmiyor Onlarin Hazmetmesi Hakaten Zor
Ama Bu Konu Yüzünden çok Video Eklenecek
Benim Arabam Onlarin Noslu Haya Sinida Geçer
Benim Basincim Bide 1.65 Basiyodum Bide 2 Bar Bascam Kafaya Koydum Nakadar Motorcu Var çaracam Ag Biz Sanki Yalan Söylüyoruz
Isteyene Alayina Rolon
vallahı tebrik ederim süper bi araç süper bi sürücü:icon_tup:
kazasız belası :D:D :) ehe 2 barmı +200shotmu :) yok cnm töbeeeeeeeeeee
tebrikler ii eğlendim gece gece :D Tam motor delisi olduk :D
Maşallah severek izliyoruz :D
maşallah:icon_tup:
videonun son hali :)
http://www.youtube.com/watch?v=38Vn451feyI
maşallah diyorum İsmail süper cidden araban. Güle güle kullan kazasız belasız günlerde
korhan ikincisi nerde
bekliyorum valla
bu konuda yapılabilicek fazla yorum yok sadece diyeceklerim
ismail abi emeğine ve arabana saygı duyuorum gerçekten maşallah süper allah kaza bela vermesin
özgün abi allah seni başımızdan eksik etmesin valla :D maşallah
gerçekten 4 teker konusunda neler yapılacağını tüm herks gördü sizler sayesinde bu videoları izliyoruz böle araçlara böle denemelere şahit oluyoruz tekrar teşşekürler video süperrrrrrrrrrrrrrrrr:D
Gurur verici gerçekten, başka söylenecek birşey yok, emeğe saygı büyük.
Tebrik ederim.
Öncelikle saat 20.30'da evden çıkarken baktım konuya 3. sayfadaydı şimdi geldim eve 11 sayfa olmuş, ve işin en acı yanı her sayfaya bir video linki umuduyla baktım ve her linkde "This video has been removed by the user." mesajını gördüm kafayı yedim :D ama en son sayfada sonunda izlemeyi başarabildim ve tek kelimeyle sonuç "MÜ-KEM-MEL" :) İsmail Abi'ye emeklerinden ve başarılarından, Özgün'ü de mapping'inden dolayı tebrik ederim... Gerçekten Türkiye biryerlere gelmeye başladı ve bu durum beni hem çok mutlu ediyor hem de çok gururlandırıyor umarım hızımız kesilmez hep böyle dipgaz devam ederiz :)
MD'deki mevzulara gelince gidip topic ya da topiclere bakmadım bile buraya yapılan alıntılar herşeyi anlatmaya yetti, hala da gülmekteyim kahkahalarım bir türlü kesilemiyor :D At gözlüğü tabirini bizzat yaşıyoruz, ya da arkadaşlar hakkaten başka gezegendeler :D Hayır tamam "bu tarz videolar verildi, bu video da daha önce verildi lütfen arama butonu...vs vs vs" diye düşünürsün de, böyle birşey Türkiye'de olamaz diye düşünürsün de e yuh be arkadaş bu kadar kişi yırtınıyo anla artık bu olay BURADA, TÜRKİYE'DE yaşandı :D
Speedcut mevzusuna girmiyorum bile Allah akıl fikir ve öğrenme isteği versin insanlara hala da gülüyorum yaw :D
Tekrar tekrar emeğinize sağlık, Allah kaza bela vermesin :)
Saygılarımla,...
Uğur
maşşallah kazasız belasız hayallerin gerçek olduğu anlar allah daha iyi başarılar nasip etsin işşallah
Maşallah :)