maeşallah. emek ortada..
yannız 3. sayfaya gelmişiz henüz patırtı çıkmamış şaşırdım doğrusu :D
Printable View
maeşallah. emek ortada..
yannız 3. sayfaya gelmişiz henüz patırtı çıkmamış şaşırdım doğrusu :D
Bu arabanın bu kadar iyi gitmesi, senin işini ne kadar düzgün ve başarılı yaptığının göstergesidir Kaancım
Maşallah, aracın gerçekten çok iyi yürüyor :)
EDIT: Bi kpro bide headers alsan o zaman şenlik olacak :hehe: Artık hak ediyor araban bence :) :)
Patirti cikmazki videolar ortada kimsede atar gider yapmiyo :D honda geri cagirmassa iyi kaanin type r i :D biz nasi yapamadik bunu bole adam bizim parcalarla neler yapmis diye :D
maşallah kaancım ellerine kollarına sağlık
diğer araclarında maşallah ı var.
Maşallah kağan oğlan:D
Abi maşallah cok güzel devirleniyor maşallah aracın
kanka yeni speclerinle ilgili biraz bilgi verirmisin :D
masallah 41 kere cok guzel gıdıyor cıdden,Allah nazarlardan saklasın :)
kardeşim maşşallh kazasız belasız inşallh çok güzel yürüyo aracın bide zayıflayıp boyunu kısaltırsan daha hızlı olur EM typer valla bak 2.m boy:eek: neİiy 2.mertermi :eek:130kg adam neİiy 130 kg:eek: mı anaaaam yürüyomu la o:D
wayy kardeşim benim maşallah em typera ve denediğin tüm araçlara bu kdr iyi yürümesi işçiliğini ortaya çıkarıo bencede Allah kaza bela vermesin Sırıkkk :D ama dıtdıt dııııtt yapma:D
Maşallah çok iyi alet. Alican olm eleğe dönmüşün la videolarda :D İnsan biraz da olsa tutunur :D Bi de benim RS' e *** atıyosunuz :D
Maşallah :)
Maşallah kanka.
Gayet sıkı yürüyor :)
Maşallah siyah canavara
Speclerinin üstünde gittiği zaten ap açık
Tebrikler adam yapmış
maşallah seside güzel gidişide :)
maşallahı var :)
kazasız belasız , emek ve ellerinize sağlık ;)
Maşallah abi çok güzel gidiyo :)
Allah kaza bela vermesin.
abi maşallah ses olsun gidiş olsun, el emeği göz nuru resmen :)
Canlı makina, maşallah...
Maşallah, canlı makina :)
Masallah kaan; ellerine saglik daha da iyi olur insallah.
hacı abi ilk video müthiş, Allah kaza bela vermesin alet gergin :D
Allah kaza bela vermesin kardeşim, yanlız bazı denemelerde kamera yoktu sanırım :)
kaan masallah kanka ellerıne saglık walla bılınclı kullanıcısın işni iyi bılıyosun, mazeme lıstene bakıyorum kayda deger bısey yok ama arac doluları gecmiş. insallah daha ıyı olur.
ne ukraynayamaı gidelim yok canım sende hee :D:D:D:D
kaancım,maşallah sesinden bile çok belli ediyor bu arabaya yapılacak herşeyin helal olduğunu ;) rodajım bitince bana bir roll lütfeder misin kanka ;))
Maşallah güzel olmuş ;)
maşallah .
maşallah kaanım tabuları yıkan bı araban var.:D kazasız belasız olsun:)
Masallah kanka haddinden fazla iui insalllah hep bole emeginin karsilini alirsjn
maşallah cok güzel kazasız belasız ...
Kaan sen bu işi biliyorsun :) ALLAH kaza bela vermesin ....
Maaşallah Kaan ellerine sağlık
Kaan çok şükür şu videoları izleyebildim, Gari Kayseriye gelme waktinde geldide geçiyo Haberin olsun:) Ellerin dert görmesin..
Bİİ TANE :))