1.7 dizel power yani:icon_tup:deneyelim dizelleri izmire gelin:icon_tup:
Printable View
öncelikle tekrardan hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız cezasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah. evet yorumlarda da söylendiği gibi başta topkapı savaş motorsport ( savaş usta) olmak üzere bu aracın yapımında emeği geçen DR. Ecu ( özgün ), Ecufast ekibi ( erdem-alper ), miniks kardeşler ( hilmi-ahmet ), kardeşim bertan ( maxiboost ), kardeşim cem (cem), ve aracı hazırlayan yiğit'e emeklerinden dolayı tekrardan teşekkür ederim.
ben aracı kullandığım dönemde çok keyif aldım şimdide yeni sahiplerinin keyifle iyi günlerde gazlamasını diliyorum :)
masallah,emegı gecen herkesın ellerıne saglık,Allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın shero..yenı sahıbınıde 2012 rpmraceevents a beklerık artık...ısmını sımdıden yazdım tum yarıslara :)
savaş ustanın ellerine sağlı...k maşallah
herkese cok tşk ederiz bugün yarin artık cıkarıcaz arabayı .
maşallah dbs ye
Maşallah sero. Kazasız belasız yeni sahibine.
deneme videoları gelir artıkın :D
Scirocco aldık biladerede deneme amaçlı deil :D
Bakıyoruz hala temiz bişiler düşürmeye çalışıyoz banada bro :)
araç çok güzel olmuş fakat kayıp güç konusuna dikkat etmenizi öneririm.
212 HP teker gücünün 278 HP krank gücüne dönmesi önden çekişli araba da pek mümkün görünmüyor. Önden çekişli araçlarda bu kayıp genelde en fazla % 10 -15 aralıgındadır.
Maşallah DBS ye
Buyuk
emek var masallah
DBS yeni sahibine hayırlı ugurlu olsun.kazasız belasız binmek dileğiyle.kocaman maşallah..