yok canım bana gelmıyo 306 ya gelıyo ondan fevri davranabiilirim :) hadı deneyek ufuk artık :)
Printable View
nerden bılım nası olur belkıde plaka deıstı eskı up dir takıp etmıyorum:D
benım demek ıstedıım araclar kafa kafaya yakın gidiyor vtec ve 306
ama bu konuda denılmelıkı gfj 306 xx vtec i gecmiştir genelleme yapılması fanatıklıktır bende derım demek cok kolay vtec > 306 noldu :) anket acalım taraftarı cok olan kazansın ozaman:)
Abi doğru olanı yazmışsın ama şöyle bi durum var sana istinaden yazmadım;
Hep 306 geçtiği zaman EH vtec ve UP videoları hatırlatılır..Kafa burun gitmişlerdir burak daha iyi bilir sahibi olarak.Ama aslında o zamanlar rüzgar veya tunel yapma olayı bilinmiyordu(tam anlamıyla en azından).O videoları izlersek 306 ne zaman öne çıksa rüzgarla çok güzel ve tadında başa baş rolling olmuştur.Yani rüzgar olmasa benim gördüğüm UP birazdaha önde olurduki EH vtecte maşallah it gibi gidiyordu:)
eğer gti ı burak abi kullanıyosa tamam adam fena araba kullanıyor yaaa :D
Eh vti sahibide buraktı yanılmıyorsam yılarca vti kullanmıs bırı olarak gti-6 mı vti mı sorusuna en gercekcı cevabı onun verecegını dusunuyorum..
Masallah bu arada allah kaza bela vermesın cok guzel yuruyor aracın
gti güzel yürümüş maşallah çok iyi.
306 ya maşallah iyi yürümüş
mazıden kalma efsane Roling AB EH UP butun arabalara denmeden önce yarım kılo cıger almıstık:D
murat abi ile Ab vtec varken cok deneleri oldu eh vtec le up gti hep aynı yan yana oldu sonuç murat abi bunu söylemek istedi piyasada işi bilen eskilerden olduğu için ne yorum yaparsa ben saygı duyarım
burak ın yorumuna gelince senle ne konuştu bilmem ama EH vtec conta varmış şu varmış bu varmış falan gibi muhabetler dönmüş
Eh vtec buraktayken üst kapak hiç açılmadı yaptığımz meqan hdsr apex-i cat back simota cai aem filtreli specleri budur yok buda şuda vardı diyen yalan söyler açık ve net söylüyorum.
Ve satarkende çeketini aldı çıktı burak sonrası onu alakadar etmez adamlar ne koyarsa koyar
ve motorunu cengelköy cıvarında oturan bi arkadş açtı motorunu diye biliyorum
yani uzun lafın kısası kimse kulaktan dolma laflarla konuşmasın
bu mevzuda uzamasın artık baydı çok baydı. kalp kırmaya etmeye gerek yok artık canım kardeşim.
He Şahsi sıkıntın varsa burakla oturulur konuşuruz çözülür basit şeyler..
Şimdi dersen sen niye yazıyosun abi diye, burak benim canımdan cok sevdiğim kardeşimdir.
Maşallah araçlara kazasız belasızz,
burak yerine niye sen yazıyorsun demem, arkadaşındır samimi tabiki yazabilirsin.
benim kimseyle derdim olamaz, her zaman arabalarını sevmişimdirde her zamanda söyledim.
sword murat abininde görüşlerine tabiki saygım var, biz yokken o vardı :)
ama bende şunu anlatmaya çalışıyorum kıyas yapsın kendi arabasının kadran videosuyla benim arabanın kadran videosunu, ortaya çıkacaktır 306mı vtec mi.
burakta söyleyebilir bunu net şekilde.
kalp kırdıysam ksura bakılmasın.
:D bro çıkmadı araba bi çıksında. bugün herşeyi eksiksiz oluyor inşallah önümüzde ki hafta içi rodaja başlıycam:)
Massallah burak