kimsenin arabasını kötülediğimiz yok işin özünde honda cılardan da daha K20 ciyimdi-R
hilmi abi hızlı ve öfkeliden esinlenerek ben ömrümde araçta yapmadım yorumda yapmadım :icon_tup:
bilal abinin aracını en yakından hayranlıkla takip edenlerdenim.
Printable View
kimsenin arabasını kötülediğimiz yok işin özünde honda cılardan da daha K20 ciyimdi-R
hilmi abi hızlı ve öfkeliden esinlenerek ben ömrümde araçta yapmadım yorumda yapmadım :icon_tup:
bilal abinin aracını en yakından hayranlıkla takip edenlerdenim.
hilmi yapsana bi organizasyon bize ek20ile deneyelim atmosferikatmosferik iki k20.yi
Serhatım organizasyonu yapıcaz inşallah ben sana telefonla haber veririm bir deneme gerçekleştiririz
Bilale de söledim tamam dedi ama programı varmış o bana haber verir ben denkleşemessem muharrem le gelirler her türlü denersiniz
zevkli de olur
Harika olmus..Allah kazadan beladan nazarlardan saklasın
teşekkürler yanıtınız için.
umarım beni yanlış anlamamışsınızdır ztn postuma dikkat ederseniz ben o patırdama sesini (takır tukur taktuk fln) onu sormuştum konunun NOS'a bağlanmasını fevriliğe bağlıyorum sadece. Emeğinize sağlık:icon_tup: Son olarak araç kaç kilo ve lastik markası nedir acaba?:beuj:
Eklemekte fayda var deneyimlerime gore arac yolcu ve surucu haric
1150 kg falandir
Ben 123 kg yim
Bilal de 70 desek
Arac ogece 1350 kg civariydi yani :)
Bilalcim yine gözde bir araç yapmışsın. Allah nazardan kazadan beladan saklasın. Maşallah.
benim araçda 1280kg. artı 70kg.benimle tam 1350kg. oluyor. eger kısmet olurda deneyebilirsek Bilal arkadaşımızın ekk20 ile teketekde deneriz tabi ama bide ikiye tek kiloları eşitleyerek denersek sizin bu denemelerdeki haliniz gibi mesela:D çok güzel olur:icon_tup:
:):):):):)
Maşallah EK'e. Emeklerinizin karşılığını almışsınız; çok ta güzel gidiyor.