Delikanli arabasi :)
Printable View
tartışma amacıyla değilde fikir olarak bu 321 sağlıklı yürüyormu sizce?
Arka tamponu delmeseymis geçemezmiş :D
Masallah yazicak fazlada bisi yok...
Adam bu ısı biliyor :)
maşallah araçlara....
Maşallah Bilal mermi gibi olmuş , m3 te çok iyi yürümüş uzunda
maşallah Allah nazarlardan saklasın ; ankaraya gelme ihtimaliniz warmı arabayla turneye yada rodaj bitimine , keyfe keder gazlamaya ?
Maşallah bilal abim çok hızlı olmuş süper. Ama egzantrikli halinide sabırsızlıkla bekliyorum. :D
Bilal abi maşallah yardırıyosun :)
4.7 fd ok midir nasıl oldu?*
oh be sonunda adam akıllı duyduk sesini :D duruşuda gidişide sahibide 10 numara :D maşallah.
bu k20 yi üreten japona bolca dua etmek lazım adam hayrat yapsa bu kadar keyif vermezdi valla
maşallah bilal N/A tadının dibine vurmuşsun sanırım :) drag düşünüyo musun o şeyle yoksa rol eğlencesi olarak mı kullanacaksın
bi de inşallah gelirsin ankaraya :icon_tup: burda m3 var m3 var deniyor :hahaha:
sağolasın erkut :) n/a tadının daha başlangıcı yaf ne dibi :) drag sezonuna kadar araç satmazsam girmeyi düşünüyorum ama bu sefer kendim kullanıcam içimde uhte kaldı 16 sn hedefim euhe :D
ankaraya gelicem kısmetse hem utkuyu hem seni görmeye :) m3 var m3 var dendiği gibi k20 var k20 var diyoruz bizde :)
Maşallah bilal matkap olmuş.
emeklerınıze saglık...masallah bılal cok keyıflı olmus cıdden,baslangıc boyleyse ılerısını merak edıyoruz,hakkınızda hayırlısı :)
Honda içinden çekilen videoda, aracın tüm saçları gözüküyor :D Bizmi hafifletme var gibi gördük. Yanılıyorda olabilirim.
ben her zaman denerim tabı ankarada olursa
E36 M3 var M3 var konusuna itafen bende denemek isterim 286 ile.
ankara temsilcisi yokmu hondacılar 100 250 km basacak delıkanlı yokmu
yapılan her ıyı arabanın denemesinde söylendiği üzre
M3 CACIKMIŞ !!!
:D
bide ben o korumaya biraz balata spreyi damlattım huauahuahuahuahuahuahuahua
ben haftaya Carsambadan sona Ankeredeyim :D
maşallah egzantirikli haliyle nasıl olucak acaba ?
abi vazgeçtim ben m3 toplamıcam ya :D k20 atalım içine olmazmı :D
maşallah N/A nın tadı bi başka :D
kocaman maşallah...