1.4 normal bir arabadan Sti'a geçmiş olsan keyif verebilirdi ama önceki araçlarında gayet tatminkar olduğundan aradaki fark sebebiyle tatsızlık veriyor :)
Setup'ı ben çok beğeniyorum gerçekten çok keyifli bir araba olacak :icon_tup:
Printable View
Hüseyin bu arada senin S2K vbence bu subbynin halini geçer
100-200 3 vites mi değişiyor ?, şu an toplantıdayım sesleri dinleyemedim:D, bir de ilk yol güzeldi de dönüşlü yolda ölçüm alma bence, siz daha iyi bilirsiniz ama..
hilmi geçemez ;) nerden bu kanıya vardın dersen;
ben s2k ile selçukla denediğimde 2 de basıoduk 2 de yan yanayız 3 e atınca ayrılmaya başlıodum ve 4'ün sonunda 2 boy falan onde oluodum
şimdi sti ile denedim 2 de basar basmaz 2 boy cıkıyorum ve 3 de falan fark 4-5 boyları buluyor
yani s2k ile deneme tecrübe bakılırsa sti s2k'dan hızlı ;)
ama benim s2k herhalde en hızlı s2k'lardan biridir,denenmişlikle ve senin şahitliğin ile sabit :icon_tup:
Yav nasıl bu araba S2K dan hızlı oluyor abi anlamıyorum sanki hiç yürümüyor gibi :)
S2K nın 100 - 200 ünü ölçsene bi moruk
şimdi yol şartları hava şartları falan etkiler
ne yalan söyleyeyim turbovtec den sonra hiçbir turbo araç bana haaz vermiyor daha iyisine binmedigim sürece..:)
S2K yı sattın mı Hüseyin? Satmadıysan üzerindeki specler neler? Maşallah bu arada.
satmıcaktım ama biri geldi istedi verdim bora :(
benim s2k'da;
-mugen air box (mugen ön tamponda vardı)
-skunk test pipe
-skunk 70 mm catback
vardı bora,ama cidden çok çok ii gidiyordu ;)
benim bunu bizzat görmüş arkadaşım var (hilmi miniks) ben sana onuda getiriciem :hahaha:
Hayırlısı hüseyin arabadan yana şansın çok iyi be kardeşim:) maşh maşh.
Ben beğendim gerçekten. Ses de çok güzel... ;)
hüseyin bey aracınız çok güzel maşallah...:bravo:
maşallah..
maşallah kazasız belasız...
masallah yawrumm,s2k da cok guzeldı buda oyle :icon_tup:
hılmı,subı s2k dan hızlı bencede ama cok cok da degıl :) bırde yenı aldıgı gundu sanırım,denedıgımızde bayagı dusuk afr ıle yuruyordu subı...sensorde sorun vardı hatırladıgım kadarıyla
bu şeronun her arabası yuruyor valla :D:D masallah kardesıme :icon_tup:
heee hala bılır fıkrımı,gıttı guzelım s2k yı sattı o araba satılmazdı len huso :)
Görüntü çok güzelmişya aracada maşallah bu kamere ne marka :D
330 hp olan bir gc8-wrx-sti farketmez, stok s2k gecemez. Hemde neredeyse hicbir disiplinde.
doğru s2k egzoz fıltre fln vardı sanırım bılmıyorm daha rodajı bıtmemıs sti la denemıstık gecıyoduk hatta ben suruyodum
gitmesede oLur sesı mukkemmel...
Sanırım yazı yanlış anlaşıldı. 300hp lik hiçbir suby yi s2k stok halinle geçemez demek istemiştim.