maşallah burak yine formundasın:icon_tup:
Printable View
maşallah burak yine formundasın:icon_tup:
2 araçada maşallah. ayardan sonra ki denemenizi merakla bekliyorum
çok şaşırdım vti ın bu spectlerde ortadan kaybolması lazım.ayardan sonra kesin öyle olacaktır.Ama 306 da hem plotaj hem araç olarak çok iyi gece koltukları falan sökerse 1 boy daha alır:) başarılar
masallah iki aracada aksam deneme olursa haber verin :-)
306 ıyı deıl ya
vtı ayarsız ondan bole oldu
vtı ayar yapılsın ortadan kaybolur
306 arkada nal toplar:)
Akşam avrupa yakasında ekşınımız var. egzantrıklı 106, colt czt, denememiz olucak arkasından da anadolu yakasına geçebilirz. egzantrıklı 106 ıcın araba ayarla kanka bende ak ile gelicem guzel bol ekşinli bir gece yapalım :) koltuklar sokukmu yoksa takılımı gelıyım :)
İbrahım abi ile 3 gun önce telefonda gorustugumde port polısh ve pistonlardan sonra ayara gırmedıgını soylemıstıkı vıdeolardan da bellı oluyor. ayardan sonra coook farklı olucaktır sonuc ama 306 yada masallah tbıkı
Burak ustan kim bana bi pm atsana? 1-2 detay verirmisin?
chip filtre egzost burak iş başında :D
burak senin şu eski eh vtec le bi deneme yapsakya daha mantıklı olur diye düşünüyorum
306 gti 2 kişi görünüyor vti kac kişi ? tek kişi ise 306 cok cok iyi saplamıs ayar yapıldıktan sonrada 306 gti tek kişi olursa yine 1 ve yarım boy olabilir aralarında 306 yine alabilir gibi ama vti ninde sagı solu belli olmaz sonucta devir canavarı
eksiksiz bir rovansı sabırsızlıkla bekliyorum.
ayar yapıldıktan sonra sıksalar da bizde o eksikti bu eksikti polemigine girmesek. maşallah 306 ya.
maşALLAH 306 ya emın ellerde;)
Maasallah burak guzel vites atmissin ...aksam belki bende gelirim dizelpower boramla ...
maşallah vitesler çok güzel bitmiş:)