masallah tüm araclara :)
Printable View
masallah tüm araclara :)
ademin bazuka çok iyi maşalah hepsine
Maşallah hepsine kazasız belasız.
Maşallah araçlara renkli bi gece olmuş kazasız belasız sürüşler herkeze :) bazukanın denemeleri varmıdır ?
Tahmini güç ne şuan bazooka'da ? Maşallah
mehmet kardeşim geçti tebrikler ben öyle geçilmem die gitmiştim ama hızlanmış arabası pist gününe göre sanırım :)
3.viteste fark çok daha az oluyor 3 de basmak lazımmış 2 de perişan olduk askerden sonra enjektör işini halledip devir dönünce biraz farkeder inş
dün gece 2 araçla daha deneyebildim
bs fn2 serhat knkam maşallah mehmet carpı 2 geçti beni :)
bide kelalperin megane la deneyebildik onlar 3 kişiydi ama biz 2 kişi geçtik ama 2 ye 2 de olsa geçerdim gibi geldi
zevkli geceydi mehmet,serhat,kelalper teşekkürler....
maaşşallah. orda olmak isterdim:)
kelalperle de bi deneyemedik:) orda olsaymışım deneyecek baya araba varmış:(
Maşaallah bütün araçlara güzel gece olmuş.
güç ölçmedik araba bitmedi yapılacak çok şey var tutunma adına. dün akşam özgün ayar yaptı wg yayları yüzünden en az 1,3 basabildik.motorla ilgili bi eksiğim kalmadı.tutunma problemim var şuan hepsi bi anda olmuyo biraz zaman gerekli bunları çözdükten sonra basınç açıcam
bazooka gerçekten çok güzel. daha çok videosunu keyifle izleyeceğiz inşallah. güzel gece olmuş.
sus ile mcs kapışmasınız galiba th turbo mudur :D :D maşallah araçlara
Aynen Uzman sana guzel bir ugurlama gecesi yapmak lazim :) aynen pist gununden bu yana gazladikca acildi :) BS de artik bol bol boy gosterir bence gayet zevkli olmus :) Masallah hepimize kazasiz belasiz bitmesi en guzeli :)
Güzel bi geceydi herkese teşekkürler.
Dipnot: Cem yeniden deneriz ama söyliim ağırlıkları eşitledikten sonra üzülürsün. Dün bende sana göre en az 200 kg fazlalık vardı. 2 boy geçtin. 200 kg kaç boy ben söylemiim.
hayy maşallah tüm araçlara ama bazooka bi başka beee :D
Videolara maşallah ama tam 'göster ama elletme' lik olmuş