hocam bunda kaç gibi bırakıosunuz 220-230 varmı
Printable View
Kardesim alakasi yok basar basmaz mi aciyosun bana ? Kaldi ki tek 80 de denedigimiz bu mu ? 6. Vitese kadar basıyoruz ki bizim arabalar6 da bitiyo o gece ateslememde sikinti vardi o geceden sonra arabada ateşleme ilgili ne varsa herseyim degisti araba 1 hafta parca bekledi hatrlarsan donuste basmadim braktim onumzdeki hafta geliyorum turkiyeye herkez defrerini boncugunu hazirlasin arabamda ufak degisikler oldu yetisirse sirayla deneriz lastiğim de bitikti yazmıştım debriyaj namına birşeyim yoktu şuan araba maslakta debriyajı değişiyo
Ayrıca Öner sana BKM ile videolu konunuzda gel 3 araba çıkalım dedim cevap yazmadın herşeye yazdın batıkan çıkın deneyin dedi çıkmadın cevap bile atmadın çünki plm headrs n gelmeden denemek istemedin bana fark etmez kardeşim headrsını da tak mehmette taksın fark etmez her koşulda denerim benim geçilmekle alakalı kaygım yok dürüst olun yeter!!!
nolmuş yau burda ortalık karışmış biraz :) adım geçmiş yazayım dedim bende..
aren, erm yi hafife alma kanka baya hızlı uzmanın arabası da konulu filan olmaz yani öyle el yumruğuna filan gerek yok :) bizden bi eksiği kapak ve meth var 2-3 boy filan farkeder o da taş çatlasın.. ki ısınmış diyo araba kapaksız miniyi biliyosun cehennemden biraz soğuk oluyo egt :) zaten bi avuç uğraşan var gidin s2k lara bulaşın işte niye birbinize kaldırıyonuz anlamadım ki :D
bizde geldiğinde çıkalım mı müsait olduğun bi ara kanka merak ediyorum yazılımdan sora ne kadar değişti benim araba diye en son cumhur abideyken deneyebilmiştik..
deneme konusuna gelince de bence olması gerektiği gibi olmuş memetin araba güzel gidiyo zaten uzmanda üstündekilere göre başarılı gitmiş kapak vs de olsa kafaya kafaya gider hatta belki 200 civarına kadar önde olabilirdi.. diğerlerine de maşallah
dün gelemedim ben ailesel sebeplerden kaçırdık güzel eğlence varmış demekki :) bi dahakine kısmet bi deneyelim bizde s2k larla tekrar
Kardeşim inşallah anlaşırız seninle bigün her konuda bi çıkışın var anlam veremiyorum senin tavırlarına evet basar basmaz açıyodum yok şuram ısındı yok suyum geldi bunları boşver zaten donuşte basmadım diye bişey yok donuşte bastın ısınmasın araban diye o yüzden bkm ile uzundaki halimizi göremedin boşuna koyduk sana kameraman.. Geri dönmedin falan diye bişey yok bu kadar ortam geren bi adama geri dönmem ztn. Biz hep ortalıktayız Aren her zaman sizden sonra kaç araba denedim bilmiyorum siz yoksunuz ben Batıkanlada konuştum ayarla istersen diye ara sor dönünce. Çok geriyosun her konuda neyse kazasız belasız git gel arkadaşım burdayız.
Dönünce deneriz ortamı gerdiğimde yok ayrıca sanal ortam olduğu için bu şeklde anlaşılıyo olabilir ki karşılıklı konuşmuşluğumuzda var seninle dönüşte 1 kere bastım çok fazla patırdıyo benim egt sorunum yok Öner 750 yi geçmiyo arabayı soğutmak için denememezik yapmadım basarken kaçırıyo bobin bildiğin atlıyo afr çok sapıttı bobini de bir sonraki gün foruma konu açtım hatta cem abiden gittim aldım aksilikler bununlada bitmedi debriyajın bittiğini biliyodum ki bitti. map sensöründen tutta kayışa kadar herşey değişti sizle denedikten sonra zaten çok fırsatım olmadı denemek ve binmek için araba maslakta ben yokken eksiklerimi gideriyo arkadaşlar sağolsun koşturuyolar ayrıca benim yanıma oturan arkadaş Emre sanırım o şahit görürse yazar yazılımda sorunum var onuda gidermem gerekiyo Özgün döndüğümde halledicek araba kesiyo ve çok patırdıyo o günden sonra aracım değişik birşey yapmicam yamadımda debriyaj ateşleme bobini buji kablo mapsensorü kayış değişti bide hedars ve egzostu söktüm yenisini yaptırıyorum araba bü gün sanırım iskenderde olucak cumartesi türkyedem allah kısmet ederse bir sonraki hafta havalar iyi olursa çıkar deneriz geldi mi headrs ın? sende ona göre kıstas alırsın
Boşuna Kameraman koyduk arabana ?? kameraman dediğin arkadaşın kimse dürüstçe yazsın madem neden çekemedik videoları ? yazılmdaki sıkıntıyı dürüstçe yazın ben tanımıyorum sen tanıyosun arabanın gaz kelebeğinden dsc yaktığını kontağı kapatıp açtığımızı yazsın yoksa arabam ısınmasın dönüşte denerim gibi bi kaygımdan dolayı değil
Doğrudur Aren ben yanlış anlıyorum heralde ne diyim o gece bana kaç boy atıcaksın bakalım derken alaylı konuştun sorun var kısmı denedikten sonraydı yanlış hatırlamıyosam. Geçmiş olsun halledersin sorunlarını umarım sorunsuzca. Headersım geleli baya oldu görelim tabi bende merak ediyorum ,hem bizde sorunlarımızı çözeriz karşılıklı iyi olur :icon_tup:
Ben alaycı bir tavırla demedim Ben senle BKM nin yürüyüşünü gordukten sonra kaç boyatıcaksın demedim geçersin ama aradaki farkı görürüz dedim Öner yanlışım varsa düzelt? ben eğer sana sen daha BKM ile denemeden önce deseydim tamam bir art niyet arayabilirsin BKM ile bu kadar yakın yürüyen bi arabayı neden hafife aliyim BKM zaten beni geçiyo kaldı ki sende ister 80 ister 60 ben geçtim dedimmi hayır? yazdıklarımı ya iyi okumuyosun yada başka yerlere çekiyosun
Benim seninle bir sorunum yok kaldıki senin benle bir sorunun varsa çözeriz hiç sıkıntı değil nasıl olsa döndüğümde görüşücez oturur konuşuruz neymiş sorun çözer sonra deneriz
Sen denemeden sonra benzinliğe gittiğimizde 5. ve 6. vitesimde sorun var sanırım dedin Emrede sana yok kanka EMG de iyi gidiyo dedi bende headrs olmadığından 5 te kalıyosun dedim bunuda senle BKM nin video konusunda yazdım eğer okuduysan?
Arkadaşaına sor arabama oturan arkadaşa sorun olup olmadığını yazılımımda sen eksiğini giderdin bende gideriyorum sonuçta Çine gelmem ve burdan Enoneziaya geçmem bana büyük paralara mal oldu şuandada arabaya birçok şey yapılıyo ve bunlar hep parayla eksiklerimi tahminimce döndüğümde büyül olçude bitirirm benim yan yattı çamura battı durumum olmaz Öner sana yalan borcumda yok değişen parçalar tek tek belli listesi var faturası var
Tam diyodum ki neyse görüşünce hallederiz yine edit gelmiş :) şu kısım çok hayal ürünü olmuş onu geç direk:) Anlamadığım bu değişenlerden sonra kaç boy alıcaksın bkm diyosun beni geçiyo e o gece durumlar belli yani çözemedim :) Ya Aren sorun yok knka be valla hiç gerek yok komik duruma düşüyoruz konuyuda yalan ettik. Kusura bakmayın kendi adıma özür.. araçlara tekrardan Maşallah. Aren dönünce hallederiz uzamasın doğrudur problem vardır dahada iyi gider İnşallah 2nizin arabasıda haberleşiriz deneriz kapatırız konuyu.
:) şu kısım çok hayal ürünü olmuş onu geç direk:)
Öner videonuzu aç bak bkm ile ordada dedim headrs olmadığı sürece 5 viteste kalır S2k takıtıktan sonra bunu anlamışsındırda zaten sen değilmiydin 5. vitesimde birşey var gitmiyo diyen o gece?
ortaya bişey atıyosun cevap vermiyosun arkadaşına sordun mu yanımda oturana kaldı ki Ben sana bana kaç boy mu atııcan dedim yoksa deneriz aradaki farkı görürüz mu dedim ? sen BKM yürüyosun ben görüyorum orda sana kalkıp dalga geçercesine kaç boy atarsın muhabbeti mi yapıcam Öner eğer daha denemeye çıkmadan bunu desem art niyet arayabilirsinde zaten beni geçiceğin orda belli görmüşüm bence sen art niyet arıyosun yazdıklarımda söylediklerimde beni geren sensin bu konuşmalarınla ben yalan söylemiyorum ama sen hala söylediklerime cevap veremiyosun?
herneyse dönüyorum cumartesi sabah cumartesi görüşürüz kardeşim kal sağlıcakla editlememdeki sebep bağzen hızlı yazdığımdan kelimler birbirine giriyo ondan editliyorum rahat okunsun diye:)
Öner Kayışım değişti biraz bol üzerindeki headrs bu yapılan işlemler uygun değil Cumhur abi satmasaydı oda değiştiricekti egzostta aynı şekilde debriyajım bitik yani o günden sonra araba boşa dönüyodu şuanda araç maslakta inanmayan gider görür değişenleri extreme birşey yapılmıyo arabaya headers egzostu değiştirdim kayış debriyajı bide yazılımım güncellenicek Emre heralde arkadaşının adı o şahit sen belki bilmiyosun amagerçekten araba kesiyo 4. vitesin sonunda 5 de yada neşesine göre durduk yere bir anda konuya girerse yazıcaktır yazılımı güncellicem birde lastik almam jart runon flatler gram yol tutmuyo sende headrs taktın ki olabilicek en iyisini takın PLM yi urfanınki bu durumda şartları bir nebze eşitlemiş oluyoruz yine diyorum seni geçerim demiyorum ama 4 5 boyu bir bende görmek istyorum açabiliyomusun açamıyo musun?