User Tag List

Sayfa 4/8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
148 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: HOT night istanbool +18

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cem ben ciddi olarak denemeye çıkacak olsam inan kendim çıkmam bizim Boraya veririm arkadan da sub ve stepneyi çıkarırım ki yinede en az 20 kg fazlam var 2 koli brownbread yalıtımı ve anfileri sökemeyeceğim için. Sende araba da tek olsan sence o zaman sen mi geçersin yoksa benim megane mı geçer? Bak ben arabayı sökmekten bahsetmiyorum arabayı sadece normal kgda kullanmaktan bahsediyorum ki Bora dediğim adamda 90 kg. Mami ya da Enes gibi jokey değil.
    valla yani şöle diim ben ciddi ciddi mehmete falanda öle geçilirim die gitmedim yani ben güveniorum arabama o yüzden bilmiorum aramızda nasıl olurda yavaş deil yani minide abi dediim gibi geldiğimde bakarız

not: ulan yekta yaktın beni o kdar dedin mehmete böle sapladım şöle sapladım biz elimize aldık ahaha
    Team PAŞAOĞLU

otto985 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bütün araçlara maşallah

Allah kaza bela vermesin

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hulki ben bu denemeyi ciddiye bile almadım ses olsun diye video koydum. senden bir vites yukardan basıyorum ve lastiklerim kumho en az 4-5boy bende sarıyorum zaten , ben haala piknik spec 0.7 basınçla gazlıyorum. rekabet hırs yapmıyorum.
    Kanka hulkide rollunda driftinde degil zamaninda beraber sx aldik o ugrassa yapicagi bi haltech 500 ecu bide arkaya 275 lastik ama hulki roll bilmez gelmez mashattan dan cikar istnye parka spora gider gelir yazin hava guzelse s2000 le cikar ustunu acar ben daha hulkinin agresif kullandigini hirs yaptgini gormedim ama sx e uymuyo devriniz ama hulki basmis sende keske onun devrinde bassaydin kim 30R li sx ile 2 de 70 te basar ben basmam 30R li kimse 2 de 70 te basmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla yani şöle diim ben ciddi ciddi mehmete falanda öle geçilirim die gitmedim yani ben güveniorum arabama o yüzden bilmiorum aramızda nasıl olurda yavaş deil yani minide abi dediim gibi geldiğimde bakarız

not: ulan yekta yaktın beni o kdar dedin mehmete böle sapladım şöle sapladım biz elimize aldık ahaha
    Cem ben burda olmus olsaydim sana guzel konulu cekerdimde dua et Çindeyim gelince karsilicam kardesim sen uzulme

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

gerçekten bunu dedi mi aaahahhaah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya cem iyi hos bizim mcs ler caydanlik digilde megane RS de karamursel sepeti degil bise yazarken bi dusun adamlar 3 kisi ve biri Alper yapma 145 kg bide mertle kerem danasi binmis bizim teke tek ver arabani gorkeme ciksnlar hafta ici madem sen denemicen ayiptir su forum ortaminda ates etmlere bitiyorum adam gectin masallah dyo sen sen hafif olsada gecerim diyosun evdeki hesap rolldaki hesaba uymuyo kanka

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka hulkide rollunda driftinde degil zamaninda beraber sx aldik o ugrassa yapicagi bi haltech 500 ecu bide arkaya 275 lastik ama hulki roll bilmez gelmez mashattan dan cikar istnye parka spora gider gelir yazin hava guzelse s2000 le cikar ustunu acar ben daha hulkinin agresif kullandigini hirs yaptgini gormedim ama sx e uymuyo devriniz ama hulki basmis sende keske onun devrinde bassaydin kim 30R li sx ile 2 de 70 te basar ben basmam 30R li kimse 2 de 70 te basmaz
    Arencim farketmez ki o sen 3 tede bassan 4te de bassan sizin açtığınız basınçla ve döndüğünüz devirle Turbo typeR a yetişemezsin heee belki biraz daha az fark olabilir ama TypeR kısada da uzunda da aktarmada sizden daha avantajlı rollingte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gerçekten bunu dedi mi aaahahhaah
    asdfşkajsdhfklhasldkf xD

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FuKu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arencim farketmez ki o sen 3 tede bassan 4te de bassan sizin açtığınız basınçla ve döndüğünüz devirle Turbo typeR a yetişemezsin heee belki biraz daha az fark olabilir ama TypeR kısada da uzunda da aktarmada sizden daha avantajlı rollingte
    E ufuk zaten bende farkli bise demiyorum su specle 2.de 70 de basmak sx e daha zalimce 3. Viteste bassalar gecer demiyorum ama eglenceli olur Tctr alir basinc lastik ecu hulki ugrasmaz olm bu aralar aklimda hulkinin araba 2. Bi sx de sansini deniyebilirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hulki speclerini full kullansa ve TH da basınç açsa ozmn çok daha keyifli olabilir bence.
    Not: nooldu huzur spec MCS kesmiomu yawrum??

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya cem iyi hos bizim mcs ler caydanlik digilde megane RS de karamursel sepeti degil bise yazarken bi dusun adamlar 3 kisi ve biri Alper yapma 145 kg bide mertle kerem danasi binmis bizim teke tek ver arabani gorkeme ciksnlar hafta ici madem sen denemicen ayiptir su forum ortaminda ates etmlere bitiyorum adam gectin masallah dyo sen sen hafif olsada gecerim diyosun evdeki hesap rolldaki hesaba uymuyo kanka
    aren ben gördüğümü söylüyorum videoyu falan gördündemi söylüyorsun ben 3 kişi 2 kişi olayına konuştum o arabdan biriside inse geçemezdi dedim daha ötesi varmı ?

ayrıca arabamı görkeme nie verimki onu anlamadım insan kendi arabasını başkasına verirmi heleki denemede,başkası sürsün diemi yapıoruz

son olarakta konulu derken 1 boy geçerdin heralde o kadar parça farkı var geçemezsen sıkıntı var ztn
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen beni dinlicektin mustafadan RB conversion kitini alıcaktık zamanında ama tabi bizim sakalımız olmadığı için ipleyende yok malesef =/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hulki speclerini full kullansa ve TH da basınç açsa ozmn çok daha keyifli olabilir bence.
    Huzurluyum kanka araba isko da headrs egzost degisiyo debriyaj kayis yag su binmiyorum ki zaman yok çondeyim haftya endoneziada e sonra bakicaz vietnama olabilir ole gorunuyo 1500 km anca yaptim aldgmdan beri

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bütün araçlara maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Huzurluyum kanka araba isko da headrs egzost degisiyo debriyaj kayis yag su binmiyorum ki zaman yok çondeyim haftya endoneziada e sonra bakicaz vietnama olabilir ole gorunuyo 1500 km anca yaptim aldgmdan beri
    hayırdır yawrum insan ticaretine mi başladın 22 ocakta tr deyim sen ne zmn dönücen??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen beni dinlicektin mustafadan RB conversion kitini alıcaktık zamanında ama tabi bizim sakalımız olmadığı için ipleyende yok malesef =/
    Olm onuda yapicaz zamanla aklimda bi araba var konusuruz fd3 alicaz gel sen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    200sx kaç basııoki basınç olarak ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aren ben gördüğümü söylüyorum videoyu falan gördündemi söylüyorsun ben 3 kişi 2 kişi olayına konuştum o arabdan biriside inse geçemezdi dedim daha ötesi varmı ?

ayrıca arabamı görkeme nie verimki onu anlamadım insan kendi arabasını başkasına verirmi heleki denemede,başkası sürsün diemi yapıoruz

son olarakta konulu derken 1 boy geçerdin heralde o kadar parça farkı var geçemezsen sıkıntı var ztn
    O kadar parcadan kastin nedir kankacim yarin bkm s2k ile dener misin sen bi gorelim ne yurudugunu artik sen yokken birak su arabani birine deniyelim yada denedigin arabalarla bi deniyelim ben gelince sen daha el yumrugu yemedginden kendini balyoz saniyosun yani sen enjektor egzantrik yapsan bide port polish 4 boy gidicen bana yani bakkal hesabi senin spec simdi anca 1 boy atabiliyosam ya bi kendine gel cem sagsaglim git gel askerede

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    200 sx in muharremi geçebilme gibi bir lüx ü yok beyler yani kendinizi kandırmanın bi manası yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)