HOT night istanbool +18

Thread: HOT night istanbool +18

1. Cem.B's Avatar

Cem.B said:
    Quote Originally Posted by mami_makinen View Post
    maasallah sus talı ....yıne ortalıgı karıstırdın mehmet
    yok mehmette sıkıntı yok
    Team PAŞAOĞLU

2. HOT night istanbool  +18

kelalper said:
    Quote Originally Posted by bs type-r View Post
    Hafifte olsa gecemezdi bende ayni kanaatteyim yani ikiye iki deneselerdi. Tamamen kilolari esitlemek cooper la meg rs arasinda zaten komik olur ama o fark bir kisiyi arabadan atmayla kapanmaz bana oyle hissettirdi.
    Ben bişey demiyorum. Denemek isteyen yarından sonra çıkar dener benim arabamla. Arabayı veririm boraya sökerim subla stepneyi. Bitti gitti. Denemeden buradan araba geçiosunuz.
    IN BOOST WE TRUST

3. cumhur's Avatar

cumhur said:
    Quote Originally Posted by .CeM. View Post
    kanka bari sen yapma ben bilinçli adamsın beni tanımayan adamsın ortalık .ikiştirmk için konuştğumu gördünmü hiç

ztn mehmet hızlı ben o gün mehmetlere yetişicem die sürekli 200 üzeri gittim paralı yol bağlantısında gişeden geçer geçemzde bismillah mehmetle denedim sen kapaksız mini nasıl ısınır bilirsin ben 80 e kitlediğimizde daha basmadan egt 700-720 gibiydi

yani öle hemen kopmaz olmayabilirdi araba soğuk olsa

ztn 3 de denedik öle kopma olmuyor 2 deki gibi

ztn ok 1 boydan fazla geçsin 2 olsun hadi 3 olsun ztn normal deilmi emek harcadın sende sonuçta neden gitmesin

ben dediğim gibi kimseye *** atmam herkese maşallah biz mehmetle 80 de bastık 230 a kadar arende denemiştir 80 de s2k larla geçtiyse ne mutlu hepmiz seviniriz tabiki miniciyiz sonuçta
    Estg. krdesim ben kimsenin sahsina bisi demedimki . isi bilen adamsam emg senden 1 boydan daha fazla atar. Kprosuz hers2000 e tutunur

4. mami_makinen's Avatar

mami_makinen said:
    ıyıkı dızel almısım oh be kavga yok gurultu yok sadece TORK var

5. Cem.B's Avatar

Cem.B said:
    Quote Originally Posted by cumhur View Post
    Estg. krdesim ben kimsenin sahsina bisi demedimki . isi bilen adamsam emg senden 1 boydan daha fazla atar. Kprosuz hers2000 e tutunur
    kanku diorum ya 2-3 atsın hakkı deilmidir sonuçta kapak farkını biliosun 4.vites ortalarından sonra

bnm kızdğım nokta konulu yapcakmış ya aren ona istinaden bence konulu video min 5 boydan başlar dahada gider
    Team PAŞAOĞLU

6. A K N's Avatar

A K N said:
    Bütün araçlara maşallah, dün bütün ekip vardı çok eğlenceli makara dolu bir geece oldu herkese teşekkürler
    Dip NOT: HULK yine adaletliydi 2 karış ötemde sürekli alevler eşliğinde gezdik

7. Cem.B's Avatar

Cem.B said:
    Quote Originally Posted by kelalper View Post
    Ben bişey demiyorum. Denemek isteyen yarından sonra çıkar dener benim arabamla. Arabayı veririm boraya sökerim subla stepneyi. Bitti gitti. Denemeden buradan araba geçiosunuz.
    yaw sanada o kdar yazdık hacı abi alttan aldıkça sen gider yapıosun

tamam sakin ol sökme etme boşver denemeyiz ztn sen geçersin o zman diip kapayalım konuyu artık ileride bakarız kısmetse
    Team PAŞAOĞLU

8. Arenimo's Avatar

Arenimo said:
    kanku diorum ya 2-3 atsın hakkı deilmidir sonuçta kapak farkını biliosun 4.vites ortalarından sonra

bnm kızdğım nokta konulu yapcakmış ya aren ona istinaden bence konulu video min 5 boydan başlar dahada gider
    Kankacim ne haddimize 1 boy atsak yeter sana bukadar parcayla anca intercooler nasil GP nin iyi mi isini goruyo mu?

9. cumhur's Avatar

cumhur said:
    Dizelde neymis, hic arabam yok sadece ayaklarim var)

10. Cem.B's Avatar

Cem.B said:
    Quote Originally Posted by Arenimo View Post
    Kankacim ne haddimize 1 boy atsak yeter sana bukadar parcayla anca intercooler nasil GP nin iyi mi isini goruyo mu?
    valla yektada yok sende yok ama arabalar gidio çok farkı varmı bilmiorum ama öle çok para verilipte alınacak birşey olmadğını düşünüyorum
    Team PAŞAOĞLU

11. mert_leon's Avatar

mert_leon said:
    Masallah kac arac var ole ya:-)

12. mehzent's Avatar

mehzent said:
    Hazirla boncugumu kim kime takarsa artik boncugu
    TaMamdir sikinti yok
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

13. Arenimo's Avatar

Arenimo said:
    valla yektada yok sende yok ama arabalar gidio çok farkı varmı bilmiorum ama öle çok para verilipte alınacak birşey olmadğını düşünüyorum
    Bu iyi oldu gereksiz para baglamanin anlmi yok gerci bnim araba fan manyagi oluyo ama olsun

14. mehzent's Avatar

mehzent said:
    maasallah sus talı ....yıne ortalıgı karıstırdın mehmet
    Ben gorevimi yyapiyorum abi sadece atimi iyi yurutuyorum
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

15. Arenimo's Avatar

Arenimo said:
    Quote Originally Posted by mehzent View Post
    TaMamdir sikinti yok
    Geldi mi urfanin headrstan flash proyuda baglicaktin ? Bildgim kadariyla suan yok ustunde ?

16. Cem.B's Avatar

Cem.B said:
    Bu iyi oldu gereksiz para baglamanin anlmi yok gerci bnim araba fan manyagi oluyo ama olsun
    cooler soğutucular varya onlarda al cooler yerine onurcn fantezisi işe yarar belki
    Team PAŞAOĞLU

17. mehzent's Avatar

mehzent said:
    Geldi mi urfanin headrstan flash proyuda baglicaktin ? Bildgim kadariyla suan yok ustunde ?
    Sadece filtre ve egsozum var su an daha gelmedi hedrs flash proyuda baglatmadim islerim yogun onlar gevsesin anca oyle taktirabilrim zaten

18. Arenimo's Avatar

Arenimo said:
    cooler soğutucular varya onlarda al cooler yerine onurcn fantezisi işe yarar belki
    Izine gelmis facetime actim konustuk yakalarsam dondgumde gorusucem onlada

19. ibooo's Avatar

ibooo said:
    Meyzent bi location paylassana