|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: teg & manevi 1.6 ies
|
iki araçtada filtre ve son susrurucu var ies te kat iptan tegde düz boru var. akşam çıkacaktık olmadı sabaha erteledik. namaz vakti çıkar deneriz namazıda kılar geliriz dedik ama malesef yol ve hava çok kötüydü lastikler ztn Allah lık artık çok basamadık malesef ama hiç yoktan olabildiğince bi deneme yaptık buyrun videolar
civelek integra vs 1.6 i es rolling türkiye - YouTube civelek integra vs 1.6 i es rolling türkiye - YouTube civelek integra vs 1.6 i es rolling türkiye - YouTube civelek integra vs 1.6 i es rolling türkiye - YouTube |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Hey maşallah abi.SANA BİTİK PERT ARABA İTELEDİĞİMİ DÜŞÜNENLERE KAPAK OLSUN BUDA.üst kapak contası değişti ve herşey yolunda aracın. Kazasız belasız bin abi.
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Eyvallah Kardeşim araba gittice dediğin gibi keyfim artıyo çok sıkıntı çektik ama daha başa dönmeyiz inşaallah...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Perşembe istanbuldayım abi.Fırsat olursa haberleşelim görüşelim.yazılımıda hallederim geldiğimde.
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
süpersin krdeşim ozmn haders alamadım daha ama sen ayarı ona göre yaparsan ben ilk fırsatta alıp takarım tam olur
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
olur abi sorun deil headers.daha sonra takarsın.imkanın olursa Yağ basınç saati ve Wideband al. ne olur ne olmaz.Kul yapısıdır devamlı kontrollü basarsın gazlarken.
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
zaten normal şartlarda da ies integrayı geçemezki, sonuçta normal.
__________________________________ FaRkImIz TaRzImIz ![]() MOTORDA JÜBİLE TABUTTUR!!!
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
sonuç belli tabide biz araçları yeni aldık ve ilk denememiz oldu ben daha önce ies kullanmıştım farkları görmüş olduk. bundan sonrası ek specler için bize neydi ne oldu anlamında olsun istedik
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: teg & lada jip & fluence &scooter
|
adana da ies bu tegi geçiyordu inanılmaz değişmiş benle denediğinde fark 2 3 direkti şu anki haline inanamadım maşallah maşallahhh
__________________________________ oğlum olursa pipisine dolar dövmesi yaptıracam,parayla oynasın aslan parçam ![]() ![]() the GOTFATHER |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
ama mustafanın dediğine göre ies bayabir doluymuş adanadaki !!
Son Düzenleyen civelek; 04-12-2011 13:42. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: teg & lada jip & fluence &scooter
|
Ne varmis??? Filtre egsoz headers???
__________________________________ oğlum olursa pipisine dolar dövmesi yaptıracam,parayla oynasın aslan parçam ![]() ![]() the GOTFATHER |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Mustafa yazar görünce bende ona sormuştum videosuna gorunce
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
iesin sahibi yanımda kapak yapılı 2 kere yüzeyinden alınmış.egzoz-filtre headers var araçta
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 200 SX s14a gt30r
|
maşallah 2 aracada sağlıklı integra gercekten vti la rahat rahat yürür eski bi integra kullanıcısı olarak denedim ve gördüm sadece bir kaç değişikle
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
şuan sadece dediğim gibi filtre egzos var tabi bide düz boru bu şekilde alev atması hele arkadasın arkadan beni arayıp adi herif naaptın buna alev atıyosun demesi gercekten adamın nefsini okşuyo. tabi header ve yazılımdan sonra vtecle denerim şuan sanmıyorum ama gelecegmiz güzel gibi
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
şanzımanın hangisi bilmiyorum ama eğer uzun olansa yazılım hedars duz boru filter jant ebatını iyi ayarlarsan gecersin
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
şanzuman kısa olan aslında o daha iyi diyolar
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 06:53 ::::

şanzımanın hangisi bilmiyorum ama eğer uzun olansa yazılım hedars duz boru filter jant ebatını iyi ayarlarsan gecersin