|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Clio rs
|
Geçen haftada deneme yapmıştık
Baskı kaçırıyordu Baskı halolmuş Olanları yazıyorum ... Araçlarda ikişer kişiyiz Kişi olarak biz sanki biraz daha etli butluyduk denilebilir... Cam Car VE RS 106 GTİ komple arkası söküktü 106 GTİ specleri bildiğim kadarıylan -PT52 egzantirik --Piston -Filtre -Eksozt -Chip tuning -Emme kelebek kapak head port polish Bildiklerim bunlar yanlışım varsa veya ilave varsa düzeltirim... VE Clio Rs -Filtre -Eksozt -Emme kelebek Port polish Tüm videolar bunlar 3. vitesi kaçırdığım 1-2 videoyu zaten koymadım boş yere Kesinlikle eksik veya saklanan video yok Arkadaşların emeğine sağlık diyorum 106GTİ baya farklı gidişi var Tebrik ediyorum Umarım konuda kavga laf atışı saçma yorumlar olmaz ki konu mındar olmasın... İYİ SEYİRLER VE CLİO RS ZM 106 2 VİTESTEN SONA DOGRU - YouTube VE CLİO RS ZM 106 DARLANTILI - YouTube VE CLİO RS ZM 106 KEŞMEKEŞLİ - YouTube VE CLİO RS ZM 106 GERİLERDEN GELEN TOP SPEED - YouTube VE RS ZM 106 2. VİTES BASABAS - YouTube VE RS ZM 106 VİTES KACIYOR - YouTube 106GTİ devrinde ZM 106 VE CLİO RS 106 DEVRİNDEN BASMALI - YouTube ZM 106 VE CLİO RS HAFİFTEN ÖNDEN KACAN VİTES - YouTube __________________________________ Teşekkürler Renault Mais Baday Cotech Merdan Power
Teşekkürler AHM Performance Son Düzenleyen Cliosportve; 05-12-2011 18:33. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 34 AD 1674 saxo VTS
|
MasAllah ZM 106 miza
![]() ![]() ![]()
__________________________________ PUGARAGE |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: yok
|
106 fena yürümüş be karsısındakı sonuçda rs clio mcs vti rc leri dize getiren bir araç
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
106GTİ yabana atılmıycak speclere sahip
Biliniyor ki bu speclerde Type R geçen bile oldu zamanında başka bir Clio Rs ide 4-5 boy geçtiklerini hatırlıyorum Arkadaşlar baya uğraşmışlar yarış sonrası tebrik ettim kendilerini Sonuçta kendi aracımda ortada bir araçtır __________________________________ Teşekkürler Renault Mais Baday Cotech Merdan Power
Teşekkürler AHM Performance |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
106 GTİ komple arkası söküktü
106 GTİ specleri bildiğim kadarıylan -PT52 egzantirik -Hafif volan -Piston -Filtre -Eksozt -Chip tuning -Emme kelebek kapak head port polish 106 da bunlar olucak ve rs le yanyana yürüyecek. 106 için durum malesef vahim maşallah yinede araçlara.
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 91'' Mazda 626/ 00''A3 1.6 zır stock
|
Selçuk abi maşallah o speclere bence çok iyi yürümüşsün stock olarak
![]() Ama o nasıl bi vites atıştır maşallah ya kırıcaksın bi gün
Son Düzenleyen ensoztrk; 04-12-2011 21:13. |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: K11a - whooperS
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: M.B
|
maşallah kazasız belasız ...
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
2 aracada maşallah bu dolulukta 106 önde olur diye bekledim açıkçası
__________________________________ Ekn garage |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: volvo s40 d....
|
maşallah araçlara clio rs speclere göre müthiş yürümüş gercekten
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
iki araba da güzel yürümüş ama ben 106nın yerinde olsam teke tek denerdim..
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: peugeot 306 gti-6
|
VE yede ZM yede maşallah çok ıyı yurumus 2sıde bence
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
Maşallah 2 side ıyı yürümüşler
__________________________________ 34H2404 |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: EvolX-sti-330ci-Mercedes komp-vectra2.2-ClıoRs-
|
bu speclerle 106 önde olmalıydı bence....yinede 2 araça maşallah.....
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
Masallah araclara
bence 106 olmasi gerektigi gibi gitmis rs saglam gidiyo yaniltmasin ve ye boy boy atamazdi zati
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 2001 Clio RS
|
hele şükür selçuk beee millet rs leri sattı video izlemiyoduk ne zamandır. sayende ilaç gibi geldi bu videolar
iki aracada maşallah. 106dan bu kadarını beklemiyodum açıkcası. kafandakileri yaparsan eğer tahminim araban 2-3 boy daha rahat alır. satmaktan da vazgeçtin sanırım. bence başla artık işlemlere hacı
|
|
|
|
|
|
#17 | ||||||
![]()
|
Çok şükür hiç sıkıntısı yok Bu gene yavaş atılmış hali 2 senedir ne senkromeç ne başka bir sorunum var Düzgün ve hızlı atıldığı taktirde bi 2-3 sene daha götürcektir beni Teşekkürler yorumun için kardeşim ![]() Clio Rs lerde dediğiniz gibi artık çok farklı gitmeye başladılar Son 1 senedir özellikle baya güçlendik... Teşekkürler sağolun Araçla ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum 106GTİ baya baya iyi bence Yorumun için teşekürler Tek başıma devir çevirmem inanılmaz değişiyor Geçen gün tek başına 255 i çok rahat gördüm ayaküstü bitti devir kestim ![]() RS lerde 60 kg 2 boy net geride götürtüyor bunu defalarca denedik Yanımdaki adam 85 kg di Teşekkürler yakışıklı dostum ![]() Eyvallah Biliyorsun 192hp nin hp lerini sonuna kadar kullanıyorum Son mohikan taktiği ![]()
En azından onlar adına bir ölçüt oldu baskı balata değiştirildi Baya yarar olduğu anlaşıldı Zevk verebildiysek ne mutlu bize Cihan başkan
__________________________________ Teşekkürler Renault Mais Baday Cotech Merdan Power
Teşekkürler AHM Performance |
||||||
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Clio DCI :)
|
İkisine de maşallah çok güzel yürümüşler
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Keyifli rolling olmuş maşallah bu RS güzel gidiyor
![]() Ama o speclerde 106nın dahada iyi gitmesi gerekli. __________________________________ GTI-6
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |