ac de headers yoktu kı takıldı bi işe yaramadı dıye gerı sokulmustu? eger okan aldıktan sonra takmadıysa.
Printable View
ac de headers yoktu kı takıldı bi işe yaramadı dıye gerı sokulmustu? eger okan aldıktan sonra takmadıysa.
percussionali'den alıntı yaptım bilmiyorum ben :D
ona sormak lazım.
zaten şu zaman da hangi arabada hangi specler var meçhul herkes gizli spec :)
güzel denemeler olmuş maşallah her iki aracada.
Parçalar AC den sökülmüş olabilir o araç gibi gitmesini beklemek hayalden öte gitmez :)
O fırından ekmek yemek lazım,her ekmegin mayası,suyu,,tuzu,unu ( yoğrulması ) bir olmuyor :)
Maşallah araçlara. Speclere göre 106 nın önde olması gerekir gibime geliyo ama parçaların kondisyonu vs önemli şeylermiş demekki..
Arkadaşlar AC 106 ile SS Rs'i denediğimiz gün Japantuner Kaan'da denemede vardı.
Videolar zaten sitede var ordanda inceleyebiirsiniz.
SS Rs Okan tünel yaparak 190'a kadar yanımda geliyordu bu bir gerçek.
Fakat tünelsiz delikanlı gibi deneme yaptığımızda Ac ile önde gidiyordum buda bir gerçek.
Kimse SS RS ile AC 106 200'e kadar yanyana gidiyordu diye kendini avutmasın.
AC 106 her zaman SS RS'i geçmiştir :D
burada yazan arkadaşların bazıları bu arabanın bu kadar bile yürüyebileceğine inanmıyordu, KAPAK oldu. Olayın seninle bir alakası yok, tebrik ederim güzel yürüyen bir araban var. 106 ya biniyor olsamda ilk arabalarım Renault tu. halen ve halen severim Rs leri...
Parçaların takılıp takılmadığını ben sölüyorum sana;
hafif volan ve headers alınmadı. sadece BİTİK BRONZ alınmıştı, takıldı ama inanılmaz kaçırdığı için çıkarttık.
aracının maşallahı var dostum. ama yakın bir zamanda tekrar böyle güzel bir deneme yaparız umarım...:icon_tup:
bence gtida olmazsa olmaz kısa yok. sanırım ondan. eğer kısa olsaydı. 200e kadar sonuç 2boy kadar gti önde olurdu. normal olanda bu zaten.
zaten bır denemede 106nın devrınde dıyor rs basıyor sankı 75 80lerde basılmıs gıbı kısalı 106nın nasıl devrı oluyor anlamadım:D:D
kısa olsa en az 2-3 boy alır o tarz bı motor modlaması ıle..
maşALLAH araclara...
Düzelttim abi speclerinden çıkarttım hafif volanı:icon_tup:
İnşallah tekrarı gerçekleşir böyle güzel giden 106GTİ son süratlere kadar dur duraksız ilk defa görüyorum
O ayarı kafa güzel yapıyorsun :D
Yorumlar süper videodaki çok beğendim anı yaşamış gibi oldum :D
maşşallah iki aracada 106 iyi bile gitmiş ve rs karşısında ve rs şuanda çok hızlı arkdaşlar gerçekten bunu görmemezlikten gelinemez nazaren çok hızlı ..
ss rs gelincede araç bizde ylan yok bi videoda 4 5 boy atmış ss rs e en son videoda kafa kafaya tüneli fln video net olmadıgı için göremiyoruzki :) şunu belirtmek amacın ac zamanından bu zamana clio rs lerin çok çok ciddi degiştigidir....
maşallah 2 aracada rs'e öyle kafa çıkarmak çok kolay bi olay değil kazasız belasızz
araçların ikisinede kos kocaman maşallah... rs te zm 106 da gayet sıkı yürümüş... 106 gitmiyo rs gitmiyo tartışmalarına girmemek lazım...
kazasız belasız arkadaşlar
Açıkcası benim için güzel bir geceydi
Ne ben koptum ne onlar koptular
Zevkli ve heyecanlı oldu
Ben buna bakıyorum finalde :)
valla bana 106 da çok iyi gidiyo geldi ..
iki aracada maşallah , ikiside iyi yürümüş :)
:) her 2 aracada masllah da sunum zaten bi harika :D ali senmisin bu yorumcu :D
at yarışı modunda olmuş ama eğlenceli oluyor :D yarım boy 50 cm öndeyiz :D 647 metre oldu senden daha prof sunum bekliyorum :D
açıkcası spec'lere göre zm direk geçmesini bekliyorum ama selçuğun arabası ciğerli msllahı var özellikle o top speed 'de anlasılıyor olması gereken olmuş
millet pt52 ile dağları deviriyor...
genede tabiki 2 aracada maşallah..
Arkadaşlar siz neyin kafasını yaşıyorsunuz :) Hangi RS ler çok çok hızlı ben anlamadım? Ne yaptınız da çok çok hızlandınız? Piston mu yaptınız? Beyin mi yaptınız? Egzantrik mi yaptınız? Ciddi hafifletme mi yaptınız? Bakın İbo Ankara' da TIC RS' i komple donuna kadar söktü ve aldığı max boyu o anlatsın. 2 bilemedin 3 boy aldı. Siz ne yaptınız da bu RS leri çok çok hızlandırdınız ula :D? Port polish dediğiniz hadise evet çok etkili oluyor ama öyle 5 boy 10 boy değil ki atmosferik bir araçta bunu zaten Kaan da vaadetmiyor mantıklı ve bu işi yapan usta olarak.
Bakın White RS bile o kadar parçaya rağmen SKN typeR ile aralarında 1 boy 2 boy ya oynuyor ya oynamıyor. White RS' e ne kadar yaklaştınız da çok çok hızlandınız? Bir gün gelecek ve White RS İstanbula gelecek o zaman toplayacam bütün RS leri, yiyeceksiniz benden 15 boyu sonra kendinize geleceksiniz :D Grup indirimi yapacam size :hehe: Uzun lafın kısası Evet RS ler hızlı ama abartmaya da gerek yok.
Kızdım akü :D Sabahları çok asabi ve agresif oluyorum :D Ama perdelerimi indirdiğimde de içimdeki yavru kedi ortaya çıkıveriyor :D
İki araca da maşallah. Kazasız, belasız.
Efendim anlamadım :D
Dün denk gelmişti izledim
Hem drah hem rolling var videolarda
İbo panpam videolarda
CLIO RS@106 GTI - YouTube
abow buda ne :D