bence gtida olmazsa olmaz kısa yok. sanırım ondan. eğer kısa olsaydı. 200e kadar sonuç 2boy kadar gti önde olurdu. normal olanda bu zaten.
Printable View
bence gtida olmazsa olmaz kısa yok. sanırım ondan. eğer kısa olsaydı. 200e kadar sonuç 2boy kadar gti önde olurdu. normal olanda bu zaten.
zaten bır denemede 106nın devrınde dıyor rs basıyor sankı 75 80lerde basılmıs gıbı kısalı 106nın nasıl devrı oluyor anlamadım:D:D
kısa olsa en az 2-3 boy alır o tarz bı motor modlaması ıle..
maşALLAH araclara...
Düzelttim abi speclerinden çıkarttım hafif volanı:icon_tup:
İnşallah tekrarı gerçekleşir böyle güzel giden 106GTİ son süratlere kadar dur duraksız ilk defa görüyorum
O ayarı kafa güzel yapıyorsun :D
Yorumlar süper videodaki çok beğendim anı yaşamış gibi oldum :D
maşşallah iki aracada 106 iyi bile gitmiş ve rs karşısında ve rs şuanda çok hızlı arkdaşlar gerçekten bunu görmemezlikten gelinemez nazaren çok hızlı ..
ss rs gelincede araç bizde ylan yok bi videoda 4 5 boy atmış ss rs e en son videoda kafa kafaya tüneli fln video net olmadıgı için göremiyoruzki :) şunu belirtmek amacın ac zamanından bu zamana clio rs lerin çok çok ciddi degiştigidir....
maşallah 2 aracada rs'e öyle kafa çıkarmak çok kolay bi olay değil kazasız belasızz
araçların ikisinede kos kocaman maşallah... rs te zm 106 da gayet sıkı yürümüş... 106 gitmiyo rs gitmiyo tartışmalarına girmemek lazım...
kazasız belasız arkadaşlar
Açıkcası benim için güzel bir geceydi
Ne ben koptum ne onlar koptular
Zevkli ve heyecanlı oldu
Ben buna bakıyorum finalde :)
valla bana 106 da çok iyi gidiyo geldi ..
iki aracada maşallah , ikiside iyi yürümüş :)
:) her 2 aracada masllah da sunum zaten bi harika :D ali senmisin bu yorumcu :D
at yarışı modunda olmuş ama eğlenceli oluyor :D yarım boy 50 cm öndeyiz :D 647 metre oldu senden daha prof sunum bekliyorum :D
açıkcası spec'lere göre zm direk geçmesini bekliyorum ama selçuğun arabası ciğerli msllahı var özellikle o top speed 'de anlasılıyor olması gereken olmuş
millet pt52 ile dağları deviriyor...
genede tabiki 2 aracada maşallah..