328DE EMME var sanirim
rste ne var bilmiorum
masallah 328e
Renault Clio RS vs BMW E36 328ci - YouTube
328DE EMME var sanirim
rste ne var bilmiorum
masallah 328e
Renault Clio RS vs BMW E36 328ci - YouTube
kayseri video işinde tekaraçlara maşallah
Her düşüş bi öğreniş ne düşüş biter ne öğreniş
TALAS yolumu burası? gerçi en son hatırladıgımda bile etrafı bu kadar boş değildi, eski günler geldi aklıma kayseride.. nerede gazlandı acaba?![]()
kayseri gerçekten videoda tek.. yollarıyla da tek..
M. The most powerful letter in the world.
hangi RS bu yaw ?
RS benim aracımdır - 38RS319 -, aracı ilk aldığım hafta denemiştik ilerde bakım vs yapınca bir kez daha deneriz amacıyla. zaten bi gidememe sorunum wardı Alper Hocam saolsun kayseride cok kahrımızı cektı, KADİR abimiz saolsun cok yardımcı oldu ankardan, PPR KAAN saolsun emeğini esirgemedi ve işini gücünü bırakıp kayseriye kadar gelip misafirimiz oldu. Yakın zamanda OKAN kardeşimiz (hatırlamasadatelefonda zamanını ayırıp tum sorularımızı cewapladı, aracımda 180den sonra hiç döndermeme problemi ve 4e atınca sankı arkadan cekıyolar gibi bır sorun wardı. stok vti geciyordu beni bu arada
3,28 para ve emek harcanmıs m3 emmesine kadar uygulanmıs bır aractır. Sonuc gayet normal bu duruma gore suanda aracımda herhangı bı eksık kalmamıstır, guncel vıdeolar eklenecektır. neler yapıldıgını yakın zamanda aynı aracla ve baska araclarla video ekledıgımde yazarım. Tekrar burdanda iismi gecen ve gecmeyen tüm yardımcı olan kardeşlerimize ve abilerimize tşk ediyorum.
guzel denemeler olmus daha onceden de ızlemıstım
bmw temız araba ustunde cok emek oldugu bellı
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
filtre egsozlu yine böle bi bmw ye iyi tutunmuşun.sente hatasıda mevcuttu..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
sente attımı hortumu çıkık turbo gibi gitmiyor meret![]()
adanaya gelme durumu olursa rolleniriz inşallah...
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)