haftaya da ben geliyorum, o zaman da kürşatın kulaklara çalışırız:)
Printable View
bilmiyorum abi, ben devir saatinde 650 civarı görüyorum ve araç tir tir titriyor orda. burda 800 civarı rölanti.
senle pazar günü deneriz abi. sonra aracı yetkili servise getirip bakımını yaptıracağım. yeni yazılım, wastegate ayarı, adaptasyon vs derken ikinci kez deneriz. bir fark olup olmadıgını görürüz. tabi o hafta içinde gidip yazılım çakmazsan:D
aile arabaları harcıyor artık hızlıları:)
Serviste yazılım mı güncelletecen ? Seninkini günceldir daha güncellemezlerki onu. Bi senle basarım başka basmam önceden söyleyeyim. Yazılım bize ters:D:D hem benim araba bozuk kol çıkardı piston çatlak turbo da basamıyor :cool: Walla benim rölantide düşük ama titremiyor enteresan. Ha bide Raşit baba bu işleri aşmış onu geçecem diye uğraşma boşuna adama vw argeden teklif gelirse şaşırmam bilgisiyle döver bi kere.
ne bileyim abi:beuj:, kürşat güncellet dedi. ama bi sıkıntı oldugu kesin. her deniz seviyesine inince lambamı yakcak bu meret. bi ayarı vardır elbet. eskiden turbo giriş çıkışında kaçak vardı hayvan düzgün basamıyordu. böyle sorunlar da olmuyordu.:)
turboyu yaptırdık sağolsun kürşat ayarladı birini,
ama şimdi de Boluyu geçeyim, yuklenmesem bile fazla hava yüklemesi vs. arıza yakıyor.
maşşallah araçlara :) ciğer jetta:D
özgür senın aracın motor kodu neydi
"turbo fazla hava yüklemesi"
gibi bir ifade
araçtan log alındı. raşite(audilover) göre arac basması gerekenden biraz daha fazla basıyor.
ama yetkili servise götürdüm onlar kabaca bir baktılar, tam basması gerektiği kadar basıyor dediler. ama muhtemelen raşit haklıdır. waste gate i ile daha önceden oynanmış aracın. vs vs. uzun mevzu yani.
waste gate sıkılcak mı gevsetilcekmş yapılması lazım. istanbulda rekorda yaptırcağım.
ıyı geceler beyler
güzel geceydi üşüdük ama eğlenceliydi...:D
bikaç video daha olsaydı güzel olurdu...
cordoba murat ustanın cordoba mı ?