maşallah bütün araçlara güzel denemeler olmus
inşallah daha güzel idealı dostluk içinde tartışmasız denemelerinde vidolarını izlemek nasip olur ve aranızda olmak isterim :)
Printable View
maşallah bütün araçlara güzel denemeler olmus
inşallah daha güzel idealı dostluk içinde tartışmasız denemelerinde vidolarını izlemek nasip olur ve aranızda olmak isterim :)
Maşallah araçlara harıka gunduz cekımlerı .. Adem şanzıman oranların nıye bukadar kısa yav:)
videolar süper
maşallah araçlara
bazuka tam anlamıylı hazır olduğunda baya hızlı olucak belli
Maşallah tüm araçlara hepsi harika keyifli denemeler olmuş..S2000 güzel gidiyor Si da öyle :)
Masallah araclara
Arda kardesim harika olmus aracin masallah 100 - 200 aldinmi bu hali ile 6 saniyelere inmistir muhtemelen
bazooka nedir? marka ve model olarak
maşallah tüm araçlara bazooka hala kendini kasmıyor :D merak ediyorum tam anlamıyla hazır oldugunda... :D
masallah araclara..ardanın pılotajı cok dıkkatımı cektı..arabasıyla cok bagdaslasmıs..bu arada bazookaya da ayrı Masallah buyuk emekler var uzerınde....hersey gonlunuzce olur ınsallah..
maşallah bütün araçlara :) ardacım çok güzel olmuş aracın çok beğendim maşallah.
masallah ardacımm..
bazukaya mşşlh ıstediğin gıbı olur inş çok beğendım yonetici kardeş :)
Birde derlerdi japondan sadece yapıştırıcı olur :)
arda Enjektor diorummmm :D hadi artık :)
O siyahı satmışsssın lütfüüüü :D hani ewlattı :D
Bazoooka :D biraz yol tutusla alakalı sıkıntılar var çok cıncığını çkarmadım bazukanın biraz sürsünsün die malım usa mali blok çok içimi açmıyor benim korkuorum hiçbişi olmaz ama korkuorum :D pisikilojik 1.3 peak basııo 1.2 lerde yürüo ama sarmaktan kurtaramadık bir iyileştirme yapmak lazm .