Ne silmesi la ?
Printable View
Hey maşallah bee :) Tüm araçlara maşallah
Bazooka ya yorum yapmak icin daha erken o yuzden pas geciyorum :) arda aracin ciddi cok keyifli olmus masallah :) black poison sizinle basti mi yoksa izleme amacli mi ordaydi kulagima bisiler geldi de daha once denemissiniz galiba :D allah herkese agiz tadiyla binmeyi nasib etsin.
maşallah harika araçlar :icon_tup: izlemesi bile çok keyifli :icon_tup:
Maşallah hacım çok daha güzel olacak .
Projesi yapılan her araç asfalta çıkar çıkmaz 1000 hp mi oluyor veya hemen hayabusamı geçiyor. Çıkar çıkmaz 2.2 mi basacak bu araba sahibi bile rodaj diyor. Biz daha rodaj bitiremeyen projelerde gördük :) Bu acele ne bekleyelim görelim . Mutlaka bu kadar emeğin karşılığını verecek Rabbim.
maşallah adem inşallah istediğin gibi olur bazooka çok güzel :)
yaw bu arada sen çamurluklarımı değiştirdin adem eskileri çok güzeldi
Şaka gibi Lambo basıyor bazooka kafa burun gidior hatta sanırım geçior :) arkadan çata pata s2000 gelior :) gerçekten şaka gibi mükemmel bir görüntü kamera araçlar vs bin kere maşallah elinize sağlık ..
s2000 tebrık ederım masallah kullaananada aracada:)
maşallah araçlara
lambo da harika kimse lambo yu kötülemesin bu video da lambo olmasa bu kadar ilgi çekmezdi
hondalar zaten sağlıklı yürüdüğünde neler yapacağını kanıtlamış araçlar hepsine maşallah
ars çok güzel olmuş...
bazooka ilerleyen günlerde çok daha iyi olucaktır...
yol çok güzel gündüz olmasıda ayrı güzel hepsine maşAllah...:D
ars ye ayrı maşşallah harika gidiyor.bazooka harika olacak başlangıç sinyalleri güzel :) kazasız belasız adem.
Maşallah araçlara harikalar...
ardacım tebrikler gene bi rezital havası olmuş:D bazoKA dan da tam bitmiş hali ile inş daha iyi videolar bekliyoruz maşşallah hepsine ayağınıza sağlık
masallah bütün araçlara :)
yc 001 in muhteşem bir rengi var ya videoda belli olmamış sedefli beyaz. Standart olarakta çok iyi yürümüş.adem abi senin aracada maşşallah.Videoda cam car king olmuş...
Ayagınıza saglık hepinize maşallah.
Masallah araclara :)
gündüz cekim ozlemişiz
öncelikle ahmet abi çok saol yorumundan ötürü. bişey sorcam
abi sako bayadır sende bildiğim kadarıyla, bittiği gün şuanki kadar gidiyomuydu?
şuanki kadar tutuna biliyomuydun?
istanbula gittim yeni jant lastik almıştım akşam yetişsin diye sawaş abi taktı, çamurluk yuzunden arabamın onu havada suan zaten sadece rot ayarına bile daha gitmedim özgünde biliyo çıktık ayara wg yayları yuzunden en az 1,3 basabildik , özgün de sadece işimi görcek kadar kısa bi ayar yaptı.aldık yedekleri geldik .
demek istediğim şu bazuka da bu kadar parça war diye biner binmez hızlımı olması gerekiyo ahmet abi?
arda bana bu videoyu koyma dedi ben koydum, sebebi yaralı fesat bi kesim var benim ben diyen onu tesbit ediyorum suan :)
ahmet abi mütavaziliğinden dolayı tşk ederim benim için öylesin.
bi msjda yaralılara
hilmi ve cem face deki benzetmelerinizi size çok yakıştırıyorum ,az kaldı rezil edicem sizi
bu videolar la boşuna hewes yapmayın. .
ayrıca sulhi sende hazırlan görelim şu 4294 lu subarunu..
adem kesene,zamanına,emeğine sağlık maşallah 41 kere diyerek girişimi yapayım,ustalarınında eline sağlık..ardanın aracına söliyecek kelime bulamıyorum gerçekten kendi gibi şahane bi araba yapmış 41 kerede ona maşallah..lambo zaten dünyanın öbür ucundada lambo,ona sölicek bişey yok 41 kerede ona maşallah..büyük keyif alarak izledim ve inanıyorumki bazooka cok ses getiren bir araç olarak yollarda devamlı görülücek :)
Maşallah bütün araçlara.
maşallah hepsine
bütün araçlara çok maşallah ama s2000 fenalarda
bAzooka belli ki ortalığa fena ateş edicek hazırlıksız böyle ise,zaman geçip açıklar kapanınca neler olucak çok merak ediyorum.Maşallah gerçekten...
ardanın s2000 zaten kendini kanıtladı oda çok emek verdi zevkini sürüyor onada ayrı bir maşallah...
tebrikler beyler kazasız belasız sıkıntısız inşallah....
Bazooka bence daha %60 gidiyo basınç ve tutunma sonrası fecii olur ,Adem kardeş kimsenin senin moralini bozmasına izin verme gül geç he de geç gitsin :) Seni kızdıranlarda olacaktır onlarada hoşgörülü davran kırma kalplerini :)
Arda, youtubedaki diğer videolarada baktım Maşallah kardeşim arabanda çok iyi sende çok hakimsin allah kaza bela vermesin ..Bence satma çok özlersin :)
maşallah maşallah maşallah...
maşallah bütün araçlara sesler cok güzel kazasız belasız ...
kardeşim tatlı rekabet olur, aranızdaki samimiyetten belki biraz fazla üstüne gitmişlerdir.Arabanın biter bitmez süre çıkartmasını beklemek çok anlamsız. mutlaka problemler olacak. Benim arabam 2 yıl sonra oturdu halada eksikleri var.
Emeğe saygı, araban çok güzel çokda hızlı olacak allahın izniyle.
Şu manisa pisti biterse orda hepberaber güzel bi yarış olacak die düşünüyorum.
Müthiş video olmuş 10 sene sonra bile aç otur izle çocuklarla :D
Arda, Kıvanç Tatlıtuğ gibi oldun kanka her videoda başroldesin Maşallah Ars2000 e :cool:
BAZOOKA zamanla çok güzel işler başaracak ben inanıyorum.Yolda görmek bile sevindirmeli insanları neticede büyük emek var.Tabiki olumlu olumsuz boş dolu bir sürü eleştiri laf söz olucak , bunların bi kısmını göz ardı edip boşu boşuna can sıkmamak lazım diye düşünüyorum.Maşallah bazookaya.
Ben seneye 10.5-10.8 li bişeyler yapıcam allah izin verirse :)beni geçemezsiniz dermişim hehe
kardeşim birazda şansın olacak bu bi gerçek.Ben bi dünya şanssızlık yaşadım manisadan konyadan kaç kere piste çıkamadan döndük.
Her arabanın karakteri ayrıdır. kağıt üzerinde hesaplamalarla yere aktarıan güç belli olmuyor.İnşallah kısa sürede beklediğinizi alırsınız.Sako da 4 çekerlerle değil dengi olan arabalarla yarışır güzel fwd çekişmeleri olur.
Kolay gelsin
Adem efendi kendini acındırma
Sen araban çıktıgı ilk gün cem ve benle aranız bozdun
Araban çıkana kadarmış senin samimiyetin nede olsa aldık bilgileri artık işimiz bitti arabam çıktı diye düşündün ama bazı şeyleri hesaba katmadın
Bende arabamı 2 nci yılında oturttum herkes bilir bunu sende oturtusun 2 nci yılında ama sen erkenden şımardın
şimdi neler yazıyorsun ahmet abi sen ne zaman bitirdin ilk yaptıgında bölemiydi vs vs
bir dediklerin bir dediklerini tutmuyor hala atar yapıyorsun senin daha çok fırın ekmek var yicegin
onları 1 1 ye ondan sonra bakarız
yok hazırlanın yok bilmem ne
biz hazırız olm akşam patır patır patırdayan arabamı getirdim sırf sen ben arabamı getirdim çıkmadı deme diye
ama sende girmişsin tam bitmeden denemem tribine tam bitir öle gel biz kaçmayız merak etme
ARKADAŞLARIMLA çıktığı an denedim arabamın eksiklerini görmek ve eğlenmek için
biliyorum benim için arabanı çıkardığını denk gelmemiz için baya da emek harcamışındır buna eminim.
arayıp sordunmu araban çıkmış hazırmısın deniyelimmi diye?
ben o hatayı yaptım jl çıktıgı zaman hemen biner binmez stp ile denedim geçti .motorum kırıldı 2000 yaptım spec geğişti seni geçtim dye video koydu.
deneseydim geçseydim arabam patırdıyo dicektin
ben geç seydim ayarsız dicektim.
sizinle yarışımız bahanesiz olsun hazırla bitir eksiklerin varsa gider.sizinle denedikten sonra bidaha muhatap olmak istemiyorum.
ayrıca
baştan saplarım ederim diyodun proje başladı ottoman ve bazooka aftermarket gömlek kullanıyolar hulk ile aynı kategoride diiller diyodun sonra işine gelmedi.ne değişti ogünden bugüne gider yapıyosun hilmi?
sen seni geçen kim varsa kanka oluyosun benden de aynı şeyi bekleme...
ben senin rakibinim neyse niyetim ne varsa söylüyorum benden sana zerre kadar zarar gelmez
. sen fino köpekleri gibi ortalıgı karıştıranları la ilgilen bence.
bu mevzuyu başlatan sensin unutma sana rakip oluyorum diye tavrını değiştirdin