arda arkadaşın s2000 çok güzel olmuş maşallah allah sorunsuz sıkıntısız binmeyi nasip etsin...
Printable View
arda arkadaşın s2000 çok güzel olmuş maşallah allah sorunsuz sıkıntısız binmeyi nasip etsin...
Maşallah araçlara ars2000 çok iyi yürüyor :) bazoka'nında sarma problemi çözülüp basınç açınca daha güzel olur inşallah :)
masallah, Allah kaza vermesin de; kemer taksaniz ya Allah korusun.....
adem yaklasık olarak ne kadar para harcandı projene sımdıye kadar merakımdan soruyorm..eger ozel ıse saygı duyarım.
abim araba alınca iddaya girmek lazım hanı evlatlıktı :)
abi ben ciddi satma yoluna gırdım masraf yapmak ıstemıyorum
alan kişiye yetmezse daha iyilerini takıp yürür bı dbn almak ısterm sadece gtec rr la alsak olur mu sende cıhaz varsa bır gun geldıgımde bakalım bnde merak edıyorum
bazooka yı ılk rodajda kullandım motorun hacımlı olusu torku hosuma gıttı tutunma ıle ılgılı ne gerekıyorsa yapacak adem
sımdı bazooka patınaj cekıo veya bnm araba gecıo dıe gıtmıyor gıbı dusunebılırler ama uzerındekı turbo 2 barlar da daha iyi verım verecegını dusunuyorum sen daha iyi bılırsın dr ecu :)
maşallah süper...
maşallah araçlara mükemmel çekim gündüz olması on numara ademin ilk denemeleri sanırım güzel olmuş aracı daha da iyi olacak inşallah ar s2000 de çok güzel
çok güzel videolar, ayağınıza emeğinize sağlık.
ARS2000 fenalarda yine , yaw arkadaş geriden basıp geçmelerine hasta oluyorum LP560 bu yaw ... Herif arabanın bir parçası olmuş , bütünleşmiş , bu araba kullanmaksa biz ne yapıyoruz.. Parayı bulıyım aldığın evin parasını ben vericem satma bunu.. :)
Adem başkan , haftaya gelicem iskender leri paket yaptırır otobanda yeriz :) otobana çıkmışkende Lütfü ile deneme yapmak istiyorum , hazır 1.9 diesel golf almış kardeşim fırsatı kaçırmıyım :) :)
Uzun zamandır seyrettiğim en keyifli videolar..
Tüm arabalara kocaman MAŞALLAH...
arda maşallah valla çok güzel gidiyor
Ne guzel erken yatip sabahta okuluma gidicktim uyku filan yalan oldy:-) masallah butun araclara.
Maşallah bütün araçlara güzel denemeler olmuş, Ardaya ayrı maşallah:) çok güzel yürüyo ARS
ilker abim saol guzel yorumun ıcın parayı buldugunda baska turlu jest ısterm senden bu pahalı bır jest olur bana da haber ver bursaya gıdersen
saol kardesım tesekkurler
guzel ve kalıteli bir deneme oldu resıt abi yorum ıcın saol
Bütün araçlara maşallah, Kankiiiii senin arabana ayrı bir maşallah diyorum :D Kazasız belasız bol çata patalı günlerde binmeye devam inşallah :)
videolar mukemmel ya. lp ciddi giden bi aractir bu arada ,,
s2kda muazzam bence 5lerde sure yapar gibi geliyor 6 sonunda kac goruyor acaba
Son günlerde izledigim en iyi amatör ama profesyonel tadında videolardan... araçlara maşallah lambo killer ikiside :)
Arda ve Adem kocaman maaşallah. Emeğinizin ve sabrınızın karşılığı olmuş.
butun araclara masallah.. Arda tebrık edıyorum hem aracına hemde senın bılegıne saglık