aks deil volant la çok uğraştık bu sene. civataları gevşetip koparıyordu :) tabiki sorun olacak arakadaşlar. standart arabalar değilki bunlar marşa bas biraz ısıt gazla otoparka çek öyle bi dünya yok.
Printable View
Müthiş video olmuş 10 sene sonra bile aç otur izle çocuklarla :D
Arda, Kıvanç Tatlıtuğ gibi oldun kanka her videoda başroldesin Maşallah Ars2000 e :cool:
BAZOOKA zamanla çok güzel işler başaracak ben inanıyorum.Yolda görmek bile sevindirmeli insanları neticede büyük emek var.Tabiki olumlu olumsuz boş dolu bir sürü eleştiri laf söz olucak , bunların bi kısmını göz ardı edip boşu boşuna can sıkmamak lazım diye düşünüyorum.Maşallah bazookaya.
Ben seneye 10.5-10.8 li bişeyler yapıcam allah izin verirse :)beni geçemezsiniz dermişim hehe
kardeşim birazda şansın olacak bu bi gerçek.Ben bi dünya şanssızlık yaşadım manisadan konyadan kaç kere piste çıkamadan döndük.
Her arabanın karakteri ayrıdır. kağıt üzerinde hesaplamalarla yere aktarıan güç belli olmuyor.İnşallah kısa sürede beklediğinizi alırsınız.Sako da 4 çekerlerle değil dengi olan arabalarla yarışır güzel fwd çekişmeleri olur.
Kolay gelsin
Adem efendi kendini acındırma
Sen araban çıktıgı ilk gün cem ve benle aranız bozdun
Araban çıkana kadarmış senin samimiyetin nede olsa aldık bilgileri artık işimiz bitti arabam çıktı diye düşündün ama bazı şeyleri hesaba katmadın
Bende arabamı 2 nci yılında oturttum herkes bilir bunu sende oturtusun 2 nci yılında ama sen erkenden şımardın
şimdi neler yazıyorsun ahmet abi sen ne zaman bitirdin ilk yaptıgında bölemiydi vs vs
bir dediklerin bir dediklerini tutmuyor hala atar yapıyorsun senin daha çok fırın ekmek var yicegin
onları 1 1 ye ondan sonra bakarız
yok hazırlanın yok bilmem ne
biz hazırız olm akşam patır patır patırdayan arabamı getirdim sırf sen ben arabamı getirdim çıkmadı deme diye
ama sende girmişsin tam bitmeden denemem tribine tam bitir öle gel biz kaçmayız merak etme
ARKADAŞLARIMLA çıktığı an denedim arabamın eksiklerini görmek ve eğlenmek için
biliyorum benim için arabanı çıkardığını denk gelmemiz için baya da emek harcamışındır buna eminim.
arayıp sordunmu araban çıkmış hazırmısın deniyelimmi diye?
ben o hatayı yaptım jl çıktıgı zaman hemen biner binmez stp ile denedim geçti .motorum kırıldı 2000 yaptım spec geğişti seni geçtim dye video koydu.
deneseydim geçseydim arabam patırdıyo dicektin
ben geç seydim ayarsız dicektim.
sizinle yarışımız bahanesiz olsun hazırla bitir eksiklerin varsa gider.sizinle denedikten sonra bidaha muhatap olmak istemiyorum.
ayrıca
baştan saplarım ederim diyodun proje başladı ottoman ve bazooka aftermarket gömlek kullanıyolar hulk ile aynı kategoride diiller diyodun sonra işine gelmedi.ne değişti ogünden bugüne gider yapıyosun hilmi?
sen seni geçen kim varsa kanka oluyosun benden de aynı şeyi bekleme...
ben senin rakibinim neyse niyetim ne varsa söylüyorum benden sana zerre kadar zarar gelmez
. sen fino köpekleri gibi ortalıgı karıştıranları la ilgilen bence.
bu mevzuyu başlatan sensin unutma sana rakip oluyorum diye tavrını değiştirdin
Kusura bakmayin ama adem akil almadi parca konusunda hilmi abi siz 1000 hp ye yakin olucak arabada eagle kol kullanin dediniz cok iyi hatirliyorum bunu atlamak ayip olur
Adem bana bundan 5 ay once araniz iyi iken dedi ki bak arda bnm araba cikmaya yakin aramiz bozulcak diye soledi
Ve ole oldu cephe alindi nie bu kdr hirs yapiliyor hazir olununca denersiniz insallah cem ve sen geri yapmazsiniz umuyorum
Bazooka bi patinaj cekti her yerde konusuldu simdi sizi gecince sadece gecmis olucak cok buyutmeyelim bence bu konuyu hazir olunca denensin bitsin artik bu konu
maşallah adem abi bazoka fenalarda allah kaza bela göstermesin:)
ars2000 nede maşallah ayrı bi tat katmış videoya :)
eagle kol 400 tl 2 takım var birini hulk da kullanıyorum diğeri satılık:D
turbocu cem 1 takımını aldı
ve ikinci ilan geldi:D
eagle kol var 2 takım birini hulk da kullanıyorum 1 takım satılık 400 tl:D
eagle lar öyle tutulduki hulkdakinide çıkarıp satıp kendine manley aldı:D
Be beni geçenlerle kanka mı oluyorum :)
ya arda ne saçmalıyorsun sen Allahını seversen adem bizden akıl almadımı ?
bende eagle kol takıcaktım abinin arabasındaki gibiydi kollar takmadı savaş abinin araba yatakmı sardı yıllarca o kollar kullanılmış sorun mu oldu
cem yaptı motor o kolları kullandı yatakmı sardı hiç bişi olmadı olmazda
sonra kolları degiştirdik ademe de söledim manley aldıgımı adem gitti zaten erl den blok aldı komple setup degiştirdi o yüzden sen olayların gelişimini yanlış hatırlıyorsun
onu geçtim
Bak adem seninle ben asla iyi olmam cünkü sen iki yüzlüsün en başından bana söliyebilirdin okadar yüz yüze geldik agarladın Allah razı olsun senin samimiyetine güvenmiyorum deseydin bir kere yüzüme niye arkamdan konuşuyorsun araban çıktı acık acık söledin neden artık ihtiyacın kalmadı arayıp danışıcak birşeyin kalmadı araban süper oldu acaip tutundu uçtu kaçtı
hemen şımardın
Ben sana dogruları sölüyorum senin daha cok yolun var dedigimiz zaman sen bizi ciddiye almıyordun bak şimdi gördün mü daha ne paralar harcıcaksın bitti dedigin yerde yeni başlıyorsun adem efendi
El elden üstündür herkes herkesi geçebilir ben senin gibi hiç bir zaman böle kesin net konuşmadım
sen neye dayanarak ben sizi gecicem diye net konuşuyorsun
ERL sana söz mü verdi HULK u gecersin diye savaş ustamı söz verdi özgün mü söz verdi kimden alıyorsun bu aklı ?
bitir arabanı gel ben oldugum gibi duruyorum debrüyaj degştiricem sadece o bitti
NOS da bagla sonra demeyesin sen nos basıyosun bilmem ne
Özgünü ara o sana herşeyi anlatır
beyler 4 tekeri 1000 tane cıvatısı olan bişey için birbirinizi bu kadar üzmeye deymez..sonuçta araba bu hayata fazla ıslememesı lazım
araçlara maşallah allah zeval vermesin....
bi msjda yaralılara
hilmi ve cem face deki benzetmelerinizi size çok yakıştırıyorum ,az kaldı rezil edicem sizi
bu videolar la boşuna hewes yapmayın. .
ayrıca sulhi sende hazırlan görelim şu 4294 lu subarunu
ademcım benım sana karşi herhangi bi yaram vs yoktur bunnu kafana sok...benım arabamı su an ankara corum ve aksaraydan istıyolar bende sadece bu lafından sora sabredıorum.. debrıyajımda ufak bi sıkıntı var gidereyim.. daha nosuma hiç dokunmadım takıyım sora senle dosthane denemeler yapalım...
ama burayı böle atişmalarla çingene çadırına cevırmeyelim...
güzel kardeşim...
yalnız sana demek istediğim şudur..
araban cıkana kadar cem abi olsun hilmican olsun dost arkadaş kanka ve kardeştınız.. araban cıkınca anında rengin deişti..
denemeler olcaktır tabi olmaz die bişey yok cem abi dener hilmi dener ben denerim o bu dener ama önce dostluk baki kalsın arabadır demıdir gecer biz insanız dostlumuz baki kalır...
cumartesı merakla bazukayla hulkun denemesını beklerken opette, sadece otobandan gelen sesıni duyduk bazukanın. ne dıyelım maasallah