Arda Maşallah s2000' e. Bu arada turboladıktan sonra çok masraf ve sorun çıkartıyor mu? Yani günlük olarak gönül rahatlığı ile binebiliyor musun?
Arda Maşallah s2000' e. Bu arada turboladıktan sonra çok masraf ve sorun çıkartıyor mu? Yani günlük olarak gönül rahatlığı ile binebiliyor musun?
araclarınızı satılıga cıkarın ılk kımınkı satılırsa o sampıyon olsun? satıs rollıng yapın. bos ıslerle ugrasmayın. ısınıze gucunuze bakın. ISRAF HARAMDIR.
AHMET
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Allah herkesin gönlüne göre versin , maddi manevi çok emek var bu arabalarda , inşallah bazooka öyle bi giderki adem abinin yaptığı emeklere değer , bu tip arabalar 1 günde olmaz 1 yılda zaman alabilir sabırlı olmak lazım.. Yarış demek rekabettir kimse arabasını tam bitirmeyince rakibiyle denemek istemez,Bunlar gayet doğal stratejiler.
Büyük laflar etmeye gerek yok , mütevazı olmak herzaman iyidir..Çok parça olan araba , kağıt üstünde setup olarak iyi olan araba hızlı değildir , yola çıktığın zaman herşey değişir.Ben ne dbn umrumda olur nede setup en güzel er meydanı yollardır.
Bütün taraflar hazır olunca çıkılır denenir , geçilen tebrik eder , geçmek için çaba sarfeder.Bu işin kanunuda budur. Allah hiçbir araba sahibine dert keder vermesin , aksiliklerden uzak tutsun.Hepsine ayrı ayrı maşallah.
Ben olsam aynı markanın arabasını rakip görmezdim , honda takımı olarak bi bütün davranmak gerektiğini düşünüyorum. Takım ruhu iyidir.
500 hp+ denemelerine TTM3 te olsa
düşünemiyorum görseliği![]()
Dr.Ecu AntaLya
Maşallah...
bazooka can getirdi videolar bölümüne. harcanan her kuruş ve emeğin hakkını alırsınız inşallah. s2k nın arkadan gelip geçtiği video çok zevkli olmuş. maşallah.
Masallah Allah emeklerinizin,cabalarınızın karsılıgını sıkıntısız dertsiz versin insallah..Dahada iyi olucaktır Allahın izniyle...ars2000- lambo-black poison'da ayrı ayrı masallah...
msllah harbi bazookasesler süper özellikle arda 3 kornayını anlatmaya calısırken lambo birden basması ve peşinden bazookanın sesleri
![]()
video dediğin böyle olur arkadaş. cam car desen oda hızlı. adamlar 1.3 aracı cam car yapıyo zaten gece 4 tane stoptan başka bişey görünmüyo. araca maşallah bu arada. eğer kamera bazukada olsaydı saçma sapan bi video olcaktıdevamı gelir inş
![]()
bazookaya masallah, allah utandırmasın.s2000 de fenalarda..
lamboya soylenıcek bsey yok, stock yuruyusu ıle gıdıısı ıle yeterlı bnce![]()
maşallah butun araclara..
maaşşallah bütün araclara. ardacım kardeşim hakikaten ilk cupra ile yürüdüğün zamanlardaki gidişi ile şuan ki gidişi çok çok farklı. herkez gibi gözüme farklı geliyortekrar emeğine sağlık. ademin arabayada maaşşllh daha iyi olacağına inanıyorum. allah kaza bela göstermesin.
maşşallah ya yıkım ekibi gibilerallah güzel günlerde binmeyi nasip etsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)