yok kardesm MAŞALLAH senn arac gördugum 306 lara göre çok çok iyi yuruyooo gerçi o arac eskiden beri cigerli
Printable View
SR vtı gideri dAHA var bi headrs bi kasnak guzel bi ayar daha da ii yuricekk inş.
Burakçım ibrahim abiyi de seni de severim, yazacaklarımı objektif olarak yazıyorum beni yanlış anlama, ibrahim abinin arabasına 1 kere binmişimdir 306 ya da hayatımda kıçımı koymuşluğum yoktur tamamiyle dışarıdan gördüğümü yazıyorum.
İbrahim abi arabasına headers taktığı zaman ancak speclerinin hakkını %100 verebilir, avans açılamıyor çünkü.
Bir de sökük arabayla sökük olmayan arabayı deniyorsunuz bunlarıda unutmayın, zaten 50 kg varsın yoksun burak sürücüsüz 306 gti ağırlığından bile hafifsindir :) O gün arabanda sürücü koltuğu haricinde koltuk vs. göremedim ben, ibrahim abi senden sürücü ağırlığı olarak çok daha ağır. Bu tip ince noktaları da unutuyorsun bence. :)
2 arabada sökük değilken + sürücü ağırlıkları eşitken (amaç arabaları kıyaslamaksa) deneseydiniz olay daha farklı olurdu ;)
Arabanın gidişine bir şey demiyorum, 306 dan da vtecten de anlamam, ama aracının kötü gitmediğine eminim ama yanlış şekilde kıyaslıyorsun 2 arabayı.
Tuner da okuyup üflemiyor sonuçta kullanılan parçalar belli, arabanın gidişi belli haliyle. Eksantrik piston p&p vs. vs. herşey var ama headers orjinal :D
sr vtec
agırlık
headers ve sonrası ayar
timing
ve vites atış hızı
= 4 boy:)
306 gayet ıyı hatta kapak işlenmemiş f-h-e vteclerın hepsını gecer gıbı bu gıdıse göre:)
burak emg gsi ile denesene bi f-h-e vteclerı 4 boy felan gecyor yaklasık ...
ben 4boydan fazla alır diye düşünüyorum. min 4boy alır diyorum.
timing, headers(avans),ayar, vites atış
buğra vtec isterse 100 boy alsın şeyimde bile olmaz anladın sen;) haa ayrıca bende 73 kg'ım
soyledıgım kıloda cıkmazsam 306 ya bır omur kıcını koymak suretıyle senın olsun:)
benım speclerımde (cıp fıltre egzoz) varsa delıkanlı temiz bi arkadaş deneyelım:)
ayrıca sr vtecın zaten benden speclerı ustun , 306yı gecmesı kadar dogal bıseyde yok gayet normal sonuc vtecde sadece headers fıltre egzoz olsaydı gorurdum ben o zaman vtecı:) ben denerken geçerim felanda demedım. burda oyle bır lanse edılıyorkı sankı ben kesın gecerım demısımde gecememısım gıbı, bız ındık tebrık ettık, bizi kimse tebrık etmedı;)
vtece en cok yaran ıslemlerden bırı kapak işlemesi ve sıkıştırma yüksek, vtecın en sevdıgı sey sıkıştırma:)
bugracım senı sevıyorum sakın yanlıs anlama soyledıklerımı:)
Vtec e kocaman bir maşşalllah
bende düşündüğün kadar bir sıkıştırma yok zaten üzerindeki pistonlar (OEM) orjinal sıkıştırması 10.2 b16b pistonda 10.7 oluyo yani bir forget piston 11.5 yada 12.50 sıkıştırma kadar bir sıkıştırma yok birde biliyormusun yada bilmiyormusun bilmiyorum senin o akşamda dediğim gibi manifoltun yeni sökülüp takılmış belki manifold kelebek işlenmiş olabilir ayrıca tekrar tekrar tebrik ederim aracın gerçekten çok iyi gidiyor.
emme si geçen sene eski sahibi temizlik acısından söküldü işlenme vs yok diye biliyorum
işlenmiş olsa tutup 5 tl lik conta ile taktırmaz burak kıngıırk conta nasıl sıcak tutuğunu hepimiz cok iyi biliyoruz:)
olmayan şeylerin var gibi anse edilmesi üzer karşı tarafı yok olan şeyleri var gibi söylenmesi
ve burak takip ettiğim kadarıyala konulara şuyum eksik buyun eksik yazmamış ve bu zamana kadar da hiç bi şekilde mazeret olarak yazmamıştır
eskiye göre yorum yaparsak Eh vtec gfj denemesinde EH vtec 180 den sonra 3 boy geçiyodu ve Eh vtec sıkıştırması 1-4 piton 9 2-3 piston 8,5 gibi sıkıştıması vardı paşaoğlu bekirle beraber ölçüğümüzde sonuç bu sıkıştı aklıma geldi bian :)
1-4 piton 9 2-3 piston 8,5 ne böylebir sıkıştırma nede komprosyon değeri olamaz.