maşallah bu araca yıldıray sen de çabuk tak motorunu janım nerdeyse eksik bişey kalmadı di mi
Printable View
maşallah bu araca yıldıray sen de çabuk tak motorunu janım nerdeyse eksik bişey kalmadı di mi
maşallah güzel proje inşallah birgun denemek nasip olur kazasız belasız
maşşallh maşşallh 5bitimi 260 oldu sanırım 6 da daha çeviriyomu acaba ciddi gidiyo kazasız belasız inşallh
Maşallah..
fena olmus cidden allah kaza bela vermesin diyelim allahın izniyle bizim arabada bi cıksında bigün bursa yapalım bi deneyelim maksat tanısmak :D
maşallah yakışıyo böyle araçlar bursamıza. Yakındanda gördüm gayet başarılı allah kaza bela vermesin.
Versionununu yenilemeklazim mltiplexer buglarindan dolayi kaynaklaniyor
Sanzimand auzun kimse fark etmedimi
şanzıman niye bu kadar uzun kalmış?
maşallah şaka gibi ya
çok iyi be :) maşallah,yanlız 4-5 çok uzun
acura 4.3 fd var galiba son dişli
maşallah inşallah sorunsuz sıkıntısız yürür
motorda neler var bu arada bilgi varmı?
Cuk diye oturmuştur motor kasaya herhalde..4-5 cok uzun harbiden
kadranmı yanlış viteslermi uzun 5 bitmeyecek sandım 6 tı hiç bitmez gibi yıldo seninkide bölemi olcak şimdi :D bi hocaya görünüp üfletelim arabaları :) yolda denk gelirsem bi yoklarım basarsa bakarız ne yapmamız lazım die :D
hayret bursada k swaplanmış haberimiz olmamış:D:D
Bravo gercekten muthiş bir proje aklımdan gecen bir olayın gercek halini gormek guzel :) Şaka yapıcak :)
Maşallah güzel olmuş. Vtec2 de kadranı şanzımandan mı yoksa ABS sensöründen mi okuyor. Kadran doğrumu gösteriyor. Devirlenmesi güzel ama kadran yavaş gibi geldi bana.
bu şanzumanla tam turboluk
Vtec 2 ye fena yakışıcak bir swap 2005 ten beri hayalimdi ve gerçek oldu :)
Maşallah
HAseokomaeeeeeeeee
:D
bu araba yakında turbolanır :D 6. vites böle biraz geç gelir ama turbo hakkından gelir :D
maşalaah
gerceten güzel bir olay vtec 2 en sevdigim kasadır hondalar içerisinde swap yapanada helal olsun diyorum ellerine saglık TURBO OLSA DADINDAN YENMEZ :)
yapan ustanın ellerine emeklerine sağlık harika yürüyor. maşallah kazasız belasız.
bilal aktepenin yazdığını aynen kopyalıyorum arabada kpro değil aem ems gen2 varmış.
kısaca araçtan bahsedeyim,
araçta skunk2 emme manifoldu, 70mm gaz kelebeği, hondata emme contası, cp 12.5 sıkıştırma pistonu, eagle kolları (tam emin değilim), supertech supap yay ve şapkası, skunk2 tuner stage 1 egzantrikleri, aem ems beyin ve dc header var. yatak yağ pompası su pompası komple takım conta seti vs komple oem parçalarla yenilendi tabiki. yine yanlış hatırlamıyorsam 9100 devir dönüyor. araçta yürüyen aksamda coilover ve wilwood büyük fren sistemi var.
ön traverste yapılan değişiklikle şu an ep3 ün egzoz manifoldu direkt oluyor. kiddracing tarzı header ile araç çok değişecektir.
Bursada boyle arabalar gorunce cok mutlu oluyorum gercekten en azindan giden biraz araba olsun artik...
Masallah tekrardan
aem yerıne kpro olsa daha verımlı olabılır ama :)