MSD Ignition
Printable View
Orjinal olarak ateşleme ile ilgili artık bobin buji buji kablosu distribitör ne varsa durumlarını gözden geçirin akünün amperide yapar bende 60 amperde yaptı 72 ye geçtim düzeldi mesela.. ayrıca arabada şase varsa oda yapar buddy club racing spec condenser var araştırın oda düzeltebilir madem arabana göre msd yok bunlar sonraki çareler..
buji kablosu yok bizde. sıfır bosch f5 iridium buji taktık bobini sıfır taktık yine cayır cayır missfire yaptı akü benimde aklımdan hiç çıkmıyor aynen 60amper bendekide. şase olayını nasıl araştırıcaz orasına bi bakıyım müzik sistemi falan yok araba 1 hafta hiç kontaksız yatsa bile akü genelde çok iyi durumda oluyo
ohhhh maşallah maşallah :D gaddar adamın hammaddesisin uçan kaçan herşeyle denersin abi sen :D
Her 2 aracada masallah suphanallah 2 side cok iyi yanliz hulk gercekten cook fena kamera bi yolu gosterdi sonra kadrana gecti aninda ters donmus kadran Allah nazardan saklasin helal olsun tebrik ederim valla kendi arabammis gibi seviyorum hulk u
maşallah 2 aracada hulk korku tüneli gibi ya 1 kere sağda otursam atılır giderim heralde ben :D
eheeh bee :D masallah nazar degmesin ;)
maşallah araçlara sigaramı yakasım geldi alevden :D
Maşallah iki aracada ne güzel deneme olmuş.Gtx76 Reşit :)
şu ateş atma olayı beni mahvediyor.. maşallah araçlara.. :)
Kanka bi ara gel bana bende demir kesici var hemen keseriz senin kaputu. Benim egzozcudan kalın porofil bir de boru kestirdik miydi al sana vesgate sistemi hazır :D Beğenirsem benim traktöre de yaparız :hehe:
Hilmii kanka şu Hulkun içini maun kaplatalım göze de hitab etsin azcık :D
Maşallah kardeşlerime.
küfrederek izledim :D:D
maşallah iki aracada.
hilmi abi hulkun içi soğuk sanırım :D
Hulkun arka tampon efsane götü gözüküyo :D
Ailemizin kahramani huuuuuuuuulk:)))