bir gün aradım dedim ne oldu denemişin hahaha dedi sibel kekilli oldu diyo:)
Printable View
aynen bayılıyorum harunun muhabbetıne içinde ibnelik yok çok iyi cocuk, sadece dilinde var işte tanımıyan yadırgar bıraz o kadar biz tanıyınca anladık iyi oldugunu hatta denedıkde harunla ama devırler felan uyusmadı karmasık bıse oldu bı ara tekar deneyelım harunla bakalım nasıl olcak harunun devrınde basıcam bu sefer hatırı kalmasın:)
:beuj:YC ile ZM ne olur acep
bu soruyu mami makinen cevaplasın:):)
Hakan abimin duaları olmasa bu harun bence bisiklet süremez :) yalan mı çağrıı =))) heee pardon da saçlar da inanılmaz
Ahm ve kaanin ellerine saglik ...
ZM 106 ile clio nun denemesini seyrettim YC 106 ile clio nun denemesini seyrettim sanki dejavu oldu sadece 106 ların rengi değişmiş gibi geldi :D sonuç itibari ile YC ye maaşallah zira araba egzantrikli araç gibi gidiyor asıl YC ile ZM denemesi eğlenceli olur gibime geliyor.. 106 cidden çok ağırlık seçen bir araba bence pilotajdan çok kilosu hafif olan yürütür arabayı yani şeref :D
ve rs de guzel gıtmıs masallah selcuk.
Burak ı çok duyuyorum 306 yı öttürüyor diyolar gurur duyuyorum onuda belirtiyim :)
Bizim gibi delikanlı arabaya gitmedi g.tü başı oynayan araba ama napalım bir müddet böyle yaza kadar az yakan araba iyidir :D