|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: GT-R(Mk3),S600TT,Toureg TDI,Polo GTI,Land Cruiser VX100,Isuzu D-Max 3.0
|
Arkadaslar,bu vıdeo cok cok daha keyıflı...
3. turun,start duzlugunden sonrakı virajında ve takıp eden Pirelli vırajında yakınlık 1 karıs neredeyse. Aslında aramızda 15 sec vardı fakat Ondekı aracı yakalıyınca,bırbırımızle konusmadan boyle bırseyler yapmaya karar verdık,telepatı dıyelım ![]() Son tura dogru gecıyorum ve 53,1 sec yapıyorum,zaten vıdeonun sonunda bırı "1" ısaretı yapıyor ![]() Iyı seyırler.... BMW E82 1M 997TT VS BMW E92 M3 CP MOT02 - YouTube BMW E82 1M 997TT VS BMW E92 M3 CP MOT02 - YouTube |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Ford Fusion 1.4 TDCİ
|
İki aracada maşallah güzel videolar devamını dilerim.
İç çekim olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum .
Son Düzenleyen EvoX; 07-12-2011 10:25. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: sti & auris
|
iki aracada maşallah
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
çok tertletmişsin abi öndekini
Güzel olmus tebrikler.... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: ...
|
memleketımde pıst olsun pıst olsun dıye bagıran cogunluk yada pıst vıdeoları ılgısını cekecek olan kalanalık bu konuya neden post atmıyor??
cevap: ılgılı arabalar gtı vtec falan olsa arabaların lastık dıs kalınlıgından 3.pıston sıkıstırmasına kadar sayacak bır suru adam var,ama konu m series olunca aç ağzı izle durumu oluyor... not: bı masallah dıyın gençler m series de olsa araba en nihayatınde...
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: GT-R(Mk3),S600TT,Toureg TDI,Polo GTI,Land Cruiser VX100,Isuzu D-Max 3.0
|
Dogru dıyorsun,ıcerı koyucaktım ancak Manfrottonun klıpsını unuttum
![]() Ondekını terlettım,hatta bu ılk olan yanı 1M ıle bayagı terlettım,zaten sonra gecıp zaman turu attım ama ondekı Pılotta ıyıdır,bır cok Podyumu olan bır arkadasım. Aynen oyle,bu koydugum 4. vıdeo sanırım Pıst ıle alakalı,en fazla 8-10 cevap oluyor. Malesef otomobıl sporlarına ılgımız Roll yada modıfıye ![]() Burada Roll vıdeosu koysam,30 dan fazla cevap olurdu,Japon aracını gecsem 60-70,gecılsem 300 cevap olurdu heralde... Ama vıdeolar 15 sec ancak suruyor ![]() Neyse yakında benımde Japon balıgım olucak,heralde fazla yanıt alırım
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Bmw X6
|
Maşallah Murat abi ve Onur
Çok keyifli, eğlenceli olsa gerek 2 araç peşpeşe çıkmanız, aslında biraz tehlikeli pistte ama bir çok pist tecrübesi olan ve hırs yapmayan insanlar için bir sorun teşkil ediceğini düşünmüyorum Bir sonra ki pist etkinliğine yeni oyuncaklarımızla birlikte çıkarız inşallah
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 2005 colt
|
Videolar çok hoş,elinize sağlık..
Buarada cayman s ler kaç dönüyor biliyor musunuz? Ve 2012 gt-r sizce kaç döner burda? |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: :)
|
keşke pist biraz daha büyük olsa istanbul park gibi..çok güzel gazlanmış maşallah
__________________________________ R 1 3 5 └┼┼┤ ///M-Power . 2 4 6 |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Evo IX
|
masallah 2 aracada suruculerınede.. ılk baslarda m3 1mden hızlı gıbı geldı bana fakat 1m one gecınce cok ıyı dondu sankı m3 bıraz erken frenaja baslıyor gıbı
1m kusursuz kullanılmıs tebrık ederım
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: e30'lar
|
maşallah 1m le yeni lastiklerle artık optimuma cıktınız sanırım özellikle duzluge cıktıgınızda m3 yanına yaklastrmıyo dikkatimi cekti =)
-keske boyasız vti alsaydınız onlar cok hit yapıyo ![]()
__________________________________ butik@sonax.com.tr - 0216 385 96 77 - Fahrettin Kerim Gökay Cad.261/A Göztepe-Kadiköy www.sonaxbutik.com |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: yok
|
cok zevkli bi gün bende cıkmak isterim bu körfeze
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
kamera içerde olsaydı iyi olurdu maşallah
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: audi
|
Cok guzel video gayet basarili kullanim sanirim pistin bu haline cabuk alismissin
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: VW Bora
|
Video ve tatlı kapışmanız çok iyi olmuş. Bundan sonraki videonuzu kokpitten bekliyoruz veya kask takıyorsanız ona bile monte edebilirsiniz. Yurtdışındaki bir arkadaşımızın videosu
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 2005 colt
|
lotus güzel tutunuyor sanki
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 2000 GC8
|
Güzel gidiyor 1M gerçekten. Yakınlarda bir pist günümü yapıldı?
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: ---Tekstil-Nakış-ithalat ihracat---07 jetta fsi,05 corsa c 1.4, hain coupe 3.25
|
tebrikler video cok hoş...göze ve kulağa hitab eden 2 araçdan guzel bir kaç tur akşam akaşm keyiflendirdi. __________________________________ live drifting ,love drifting http://img9.imageshack.us/img9/7756/img4004u.th.jpg |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Z16LET
|
cok sıkı takip etmişsiniz ama m3 düzlüklerde daha mı hızlı yoksa bana mı oyle gelıyo
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |