çok keyifli olmuş kontorlünüz baya iyi , videodaki rüzgar hışırtısı için microfona peluş tarzı vbişeler sıkıştırabilirseniz araç sesler net duyulacaktır :)
Printable View
çok keyifli olmuş kontorlünüz baya iyi , videodaki rüzgar hışırtısı için microfona peluş tarzı vbişeler sıkıştırabilirseniz araç sesler net duyulacaktır :)
Otomobillerin hakki ne ise oyle kullanilmasi taraftariyim.
Spor arac,pistte
Jip,arazi ve zorlu kosullarda.
Aile araci,coluk cocuk,alisveriste
Ticari arac,yuk tasima yada iste(gazlama degil!)
Simdiye kadar tum otomobillerimi oyle kullandim,subarudan-LP640 a kadar...
Gtr da mutlaka pistte boy gostericek insallah.
Haftaya geliyor ;)
Kontrolum iyi cunku birbirimiZe uyduk,biraz ben ama cogunu 1M yapiyor...
maasallah murat bey baya zevklı cekışme olmus
Murat abi videonun izlenmesini yada yorum almasini istiyorsan basliga 'type-r', 'type-r turbo' yada 'filtre egzos type-r vs bugatti veyron' falan yazman lazimdi bence, burada oyle malesef... :) . Iki aracin soforleri de cok guzel kullanmis guzel video :icon_tup:
Not: 53.1 sn. icin de helal olsun baska lafa gerek yok .
Tesekkur ederim iyi dilekler icin...
Napalim,her otomobilin fani farkli,saygi duyuyorum ama buradaki giruntuler marka fanatikliginden cok pist fanatigi yada meraklilarini cezbetmesi gerek ama demekki oda yok...
Zaten korfezde pist gunleri nekadar duzenlendi,belli :(
Roll denen seyde pek beceri yok,para var huzur var ;)
Topu topu 15 sec suruyor.
Zevkler renkler farkli,saygi duymak gerek.
En yakin pist gununde gorusmek uzere,hedef 50-51 sec ;)
Çok keyifli olmuş, videolar kısmındaki en mantıklı başlıklardan birisi :)
1m in lastikler bariz m3 ünkünden iyi ,m3 cü napsın,oraya buraya oynasırken 1m sabit girip çıkıyor
Cok onceden M3 un lastiklerinin iyi tutunmadigini(bitik degil yanlis bilgi), show amacli oldugunu soylemistim.
Burada yaris yok,keyif var...
Ayrica virajlarin cogunda birlikte yanliyoruz ama kamera yanimda oldugu icin belirli olmuyor. Zaten yanlamadiklarimda yakaliyorum hemen.
Daha iyilerini izleriz insallah,keyifli olur ;)