:) merakla bekliyorum denemeyi :D
Printable View
:) merakla bekliyorum denemeyi :D
Benim anlamadigim gecip gecilmek sorun degil dedikten sonra biz gectik o videolari koy demek nasil bir mantik anlamadim. Sonucta clio cex i her turlu gecer. Ss de S2000 ile falan yurudugu yok ezn den tir boyu fark yedi tunel yapmasina ragmen.
Vayy beee 90 model 1600cc rexler hala 2000cc lere rakip oluyor :D
bunu neden denemeye çalışıyorsunuzki clio rs in sınıfında olan bir type-r nasıl rs i rahat rahat geçiyorsa clis rs te rexi rahat rahat geçecektir..
Ben kımseye bısey bırsey ıspatlamaya calısmıyorum, 1.6arabayı gecmısım gecılmıs bı onemı yok, senın anlamadıgın su oncekı sayfalarda yazdıklarımı okumuyorsun sanırım senın aracınla ılgılı gayet guzel gıdıyor, boyundan buyuk ısler yapıyor masallah yazanda benım. Sırf mevzu uzamasın dıe kısa kısa yazdım bır daha denerız dıe. Elimde baska vıdeo olsa emın ol onlarıda eklerım sen dısardan cekeydın keske;) Havalar düzeldiği an deneriz merak etme:icon_tup:
maşallag araçlara..
Aaa bak araba sahibinin yorumları da burada
Evet sağlıklı videolarla buradan devam edelim.
Araçlardaki specler;
EZN s2000: 2 kişi toplam kilo 180kg
SS Clio RS: 2 kişi toplam kilo 190kg Ama - 10 kg arka koltukları sökük
Denemeler 2. viteste Vtec üstü yapılmıştır. Benim vites atmam halen çok kötü. Oradan rahat 1 boyu daha var arabanın. Herkesin yorumu da o şekilde
Bu videoda 2. viteste Vtec üstü basıyoruz 3. vitesin ortalarında açmaya başlıyorum. Yani RS anca 150 lere kadar yanımda durabiliyor. Sonrası konulu oluyor.
YouTube - EZN s2000 vs SS Clio RS from Lüleburgaz
Burada da ibre 160km lerde ve RS 1-2 boy geride. Sonrası zaten yine konulu
YouTube - EZN s2000 vs SS Clio RS v2
Benim Ss den yana ne gibi bir kuyruk acım olabilir. Kusura bakma o kadar yavaş giden arabam olmadı hiç bir zaman.
Video açılmıyor..
videolar silinmiş maalesef
Ben clio için benzin yakmıyorum diyorum sen ne diosun.
hızlı vites ataymışsında geçseymişsin ss i :)
Kadirin arabasıda problem değil merak etme.
Benim ulu gibi tek ve en hızlı olma gibi bir derdim yok. Aman sen Megane alma Megane cılarında adı kötüye çıkar sayende. Cliocular SS senden kurtulduğundan beri Cliocular adlarını anca temize çıkardılar.
39 SS 068 çıkmıyor, neden benim arabamın plakası cıkmıyor:( :D:D:D:D bu SS'ler hep başa bela oluyor :D