|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Clio RS - Focus WRC Edition
|
Benzinimizi fulledik ardından 100 km yaptık aynı benzinlikten aynı pompadan tekrar doldurduk.Sonuçlar videoda. Videonun sonunda birimler karışmış
![]() Ortalama değerlere gelince biraz gaza bastık %70 i gazlamalı %30 da şıkışık Ankara trafiğinde olan değer. Zaten az yakmak için değil yol bilgisayarı doğruluk testi için yaptım bu videoyu. Gerçi bu değerler bile fazlasıyla iyi bu güçte bir araç için. Fakat normalde ortalamam şehir içi trafikte 7.2- 7.4 arası. 100-200ml ye takılanlar olmasın o kadar da hassas değildir pompalar ![]() __________________________________ SeSSiZLiĞi aNLaTMaNıN eN iYi YoLu SeSSiZLiĞi HaYKıRMaKTıR. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Ep3 Type-R,K20 Eg
|
çok başarılı ayrıntlı bir test.Teşekkürler
__________________________________ http://www.facebook.com/pages/PPR-Mo...92074424163952 ![]() ![]() http://www.pprmotorsport.com/ |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: şirket arabası
|
ben hep 50 liralık alıyorum zam beni etkilemediiiiiuuuu
![]() benzini yakmayı hakeden bir araçtır rs. daha nice litrelere inşallah... |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
Yorumunuz için ben teşekkür ederim.
Kesinlikle Rs herşeyi hak ediyor
__________________________________ SeSSiZLiĞi aNLaTMaNıN eN iYi YoLu SeSSiZLiĞi HaYKıRMaKTıR. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Multijet
|
Guzel bır paylasım, Teşekkürler...
__________________________________ FIAT BRAVO Multijet 170 + hp 400 + nm Built by MEGACHIPS |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Clio rs
|
Çok başarılı bir test olmuş
Yol bilgisayarımızı bile kötüleyen zihniyet neye yaradığını görmüş olur hem
__________________________________ Teşekkürler Renault Mais Baday Cotech Merdan Power
Teşekkürler AHM Performance |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: SATILIK > "AOU" Honda Civic 1.4 is
|
gerçekten başarılı bir test olmuş
__________________________________ SATILIK > 97 Model, Honda 1.4is http://bit.ly/KACobH SATILIK > HONDA CIVIC 1.4 is EGSOZ SİSTEMİ http://bit.ly/IgHJrh SATILIK > 4x100 JANT + LASTİK http://bit.ly/INNEV7 |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: White Rs @ New Kangoo
|
Eline sağlık Can,başarılı bir video olmuş.
__________________________________ Piston Garage |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
100 km gibi kısa bir mesafede ölçülen miktarlar yanlış sonuç verir.. bunu 500 km yaparak denemenizi öneririm...
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Clio rs
|
500 KM lerdede zannetmiyorum
Bu sene Clio Rs ile bir arkadaşım bodruma gitti Yazın 190 TL ye depoyu doldurdu İstanbuldan Bodruma gitti kafa rahat Yani yol bilgisayarında şu kadar KM gidebilirsin dediği rakamı çok rahat yapmış Aynı kapıya çıkıyor O şekilde 880-900KM lere yakın tek kalem depoda yol katetmiş Kimse inanmaz ama oluyor __________________________________ Teşekkürler Renault Mais Baday Cotech Merdan Power
Teşekkürler AHM Performance |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Palio Sporting , Doğan L
|
Evet bende dolu depoylan 820 km uzun yol yapmıştım.Ve hiç pc nin yanıldığını görmedim.Çekim ve uğraşınız için teşekkürler ayrıca.
|
|
|
|
|
|
#12 | ||
![]()
|
Yararlı olduysa ne mutlu.
Sağol abicim. Bende bu güne kadar yanıldığını görmedim , harcanan litre doğru ortalama doğru hep. Beğendiyseniz sevindim , umarım yararlı olmuştur. __________________________________ SeSSiZLiĞi aNLaTMaNıN eN iYi YoLu SeSSiZLiĞi HaYKıRMaKTıR. |
||
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
yakıtı nereye kadar doldurdun? gırtlağına kadar taşmasına izin verdin mi? bir önceki dolumdan 1 lt eksik 1 lt fazla alman bile hesapladığın tüketim değerini değiştirecektir. çünkü yaptığın km çok az.. atıyorum 100 km sonra 7,2 lt yerine pompa 8,0 lt doldursa tüketim değeri 8 lt/100 km hesaplanacak. Clio RS'lerin az yakıt tükettiğini zaten biliyoruz..
ben sadece daha doğru bir hesaplama için çok km yapmanın daha doğru olacağını belirttim.. hassasiyeti azaltmak için çok km yapıp ölçüm yapmak gerekir.. __________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Clio RS'te denemedim, fakat Astra GSi'ım varken yol bilgisayarının aracın içindeki 6, 7 litre benzini bile tamı tamına doğru okuyarak menzilin 3, 2, 1 ve sonunda "0" km'ye düştüğünü ve bu km'ye düşene kadar tam gaz gittiğimi, "0" km olduktan yaklaşık 5, 6 saniye sonra da benzinin bitip aracın stop ettiğini biliyorum.
__________________________________ David Townsend: Michael, I want you to drive flat out. I want Porsche to win Le Mans! http://garaj.imgur.com |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
Ayrıca 500 km de de şu ana kadar 0,5 max şaşmıştır en fazla o da bırakın olsun gerek pompa dolum sırasında 0,1 lik farklılıklar filan doğal yani. Şunuda unutmıyalım ; ben bu testi yakıt ekonomisi için yapmadım zaten bu değer benim normal kulllanımım için çok fazla. __________________________________ SeSSiZLiĞi aNLaTMaNıN eN iYi YoLu SeSSiZLiĞi HaYKıRMaKTıR. |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: ...
|
. bu yuzden aynı pompa dahı olmasa çıkacak sonuç değişmeyecektir deneyebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
alınmana gerek yok.. görüşlerimi belirttim sadece..
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 09'Megane Berline
|
dayı altındaki araçla karıştırma renault sport'u
k9k'cı seni
__________________________________ Powered By dci |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
Alınmalık bir durum yokki sadace yazılar bir garip sanki hayır olamaz diye illa ki yanlış dercesine yazılmış yazılarınız ortada belirtiğiniz bir görüş değil kesin yargılarınız var. Yoksa niye alınıyım ben bu videoyuda bişey ispatlamak içinde çekmedim örnek olsun görelim diye çektim yoksa umrumda değil ne yakmış ne yakmamış.
Bir araba için ne kimseye kızarım ne kimseye darılırım ayrıca tartışmak güzeldir tabi saygı ve sevgi içinde.
__________________________________ SeSSiZLiĞi aNLaTMaNıN eN iYi YoLu SeSSiZLiĞi HaYKıRMaKTıR. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|